Hirdetés

Farmville 3 és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Bizony, megérkezett az új Farmville, készüljetek az értesítésekre.

Hirdetés

Ma már nem képezik szerves részét a játékok a Facebook-élménynek, de régen csak azért regisztráltunk, hogy pöröghessen a Mafia Wars, a Candy Crush, meg persze a Farmville. Aztán amikor mindenki elkezdett mobilon játszani, a Zynga is átköltözött, és a Farmville 2 már főleg ott ment nagyot. Most itt a kimondottan okostelefonokra készített Farmville 3, ami, ahogy abban talán mind egyetértünk, a méltán szerepel listánk kiemelt játékaként.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Farmville 3 (iOS, Android) - ingyenes

A világnak minden bizonnyal nem volt szüksége egy újabb Farmville játékra, de a Zynga úgy érezte, kell egy folytatás, méghozzá egy olyan, amiben az állatoké a főszerep. Ezúttal bocikákat, malackákat nevelgethetünk és szaporíthatunk, fejleszthetjük lakhelyüket, és akár új fajokat is felfedezhetünk. Süthetünk is, hogy süteményeinket értékesítsük, de természetesen nem az állatainkat kell lekaszabolnunk ezért.

További mobiljáték megjelenések

Artifact - 3D Puzzle (iOS) - 1790 Ft

Bad Soccer Manager (iOS) - 349 Ft

Bloodshore (iOS) - ingyenes

Casting Away (iOS, Android) - ingyenes

Cat Shelter and Animal Friends (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)