Hirdetés

Fast and Furious Takedown - hamarosan mobilunkon is száguldozhatunk

|

Vadonatúj játék készül a Halálos iramban filmek alapján, amihez most meg is érkezett az első trailer.

Hirdetés

Az elmúlt évek során számos Halálos iramban mozi jelent meg, de videojátékok terén nem igazán fényeskedik a franchise. Azonban ez hamarosan megváltozhat, ugyanis érkezik egy olyan alkotás, amiben a filmek jól ismert járgányait is vezethetjük majd.

Hirdetés

Rövid trailert kapott a Fast and Furious Takedown, ami egy Androida, illetve iOS-re készülő versenyzős cím lesz. A játékban több mint 60 feloldható verda lesz, köztük olyan darabokkal, mint például a Vin Diesel karaktere által vezetett Dodge Charger. A jelek szerint akcióból sem szenvedünk majd hiányt, ugyanis pörgős autós üldözések várnak ránk, amelyek során összezúzhatjuk ellenfeleink autóit is.

A Fast and Furious Takedown megjelenési dátuma még titok, de ha előregisztrálnátok a játékra, akkor látogassatok el a hivatalos oldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)