Hirdetés

Fear The Walking Dead: Dead Run - fuss a zombik elől

|

Oké, nem biztos, hogy ezzel fogod tölteni a következő 10 évet, de ha futnál egyet a zombiktól hemzsegő világban, akkor a most induló Fear The Walking Dead játéka jól jöhet.

Hirdetés

A hétvégén (itthon a hét elején) indult el a Fear The Walking Dead második évada. Az AMC sorozatának spin-off verziója arról az időszakról mesél, amikor még csak kitörőben volt az apokalipszis. Persze ettől még futni kell, ha egy hulla megkerget.

Erről szól leginkább a Fear The Walking Dead: Dead Run, ami egy mobiljáték iOS és Android eszközökre (a magyar Google Play-en a cikk írásának pillanatában még nem elérhető az alkalmazás).

Az AMC a Versus Evil kiadóval együttműködésben rakott össze egy mókás kis taktikai lövöldés/rohangálós akciójátékot. A sorozat ismert szereplőivel menekülhetsz az élőholtak elől olyan ismerős helyeken, mint a sport aréna vagy a széria első részeiben látott iskola.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)