Hirdetés

Feltámadt a No Man's Sky alkotóinak hátrahagyott klasszikusa, részben egy autista kisfiú miatt

|

A Hello Games srácai gyakorlatilag hobbiból dolgoztak a korábban leszedett játékok felújításán.

Hirdetés

Ma már ugyan mindenki a No Man's Sky körüli botrányokkal és a csodálatos mentésükkel köti össze Sean Murray és a Hello Games nevét, de a srácok eredetileg sokkal szerényebb projektekkel indították karrierjüket. Az első nagy dobásuk a Joe Danger című motoros móka volt, ami egyébként egy indie címhez képest meglehetősen nagyot ment.

A fejlesztők később átpakolták a Joe Dangert és annak folytatását iOS-re, de amikor az Apple úgy döntött, hogy megszünteti a 32-bites alkalmazások támogatását, akkor a Hello Games játékai is kikerültek az App Store-ból.

Hirdetés

Sean Murray és a csapata az elmúlt két évben apránként újjáépítette, felújította a játékokat. Ez részben annak köszönhető, hogy egy 8-éves autista kisfiú, Jack édesanya levelet írt a Hello Gamesnek, melyben elmondta, a srác imádja a játékot, és ezen keresztül tudtak kapcsolódni egymáshoz.

Az újrakevert verziók élesebb textúrákat, erősebb élsimítást kaptak, és a magasabb képfrissítési sebességnek köszönhetően szebben futnak. Aki korábban megvette már a Joe Dangert és a Joe Danger Infinity-t, az ott folytathatja a mókát, ahol abbahagyta, a többieknek pedig 1090 Ft-ot kell leszurkolniuk a csomagért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)