Hirdetés

FIFA Mobile - valós időben játszhatunk egymással

|

A legújabb frissítéssel bekerül a FIFA Mobile-ba a VS Attack mód, ami a körökre osztott, régi Attackot váltja.

Hirdetés

Messze nem tart még ott a mobilos FIFA, ahol a konzolos nagytestvérei, és nem a látvány vagy az animációk elmaradottsága a probléma - a mesterséges intelligencián volna még érdemes dolgozni.

Persze az EA-nek így is hozza a pénzt, és ebből valamennyit vissza is forgat a csapat. Május 24-én egy nagyobb frissítés jön, ami fontos javítások mellett a VS Attack módot adja hozzá a játékhoz. Ebben ahelyett, hogy a másik fél lépésére várnánk, valós időben játszunk másokkal, így tényleg csak aktív játékosokkal fog minket összesorsolni a szerver.

A patch után egyébként középkezdésnél nem a rossz irányba fognak elindulni a játékosok, lesre sem futnak majd annyiszor, és a labdazsonglőrködés is javul. Az Update 6 újdonságairól itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)