Hirdetés

FIFA 15 Ultimate Team - az EA Sports védi az árkorlátot

|

A FIFA Ultimate Team játékmódjában bevezetett árkorlát sok felhasználónak nem tetszik, azonban az EA Sports ragaszkodik a saját igazához, miszerint ők jó döntést hoztak.

Hirdetés

A FIFA 13-ban debütált és a FIFA játékokban mai napig játszható Ultimate Team opció kiváló táptalaj a coin seller felhasználóknak, akik valódi pénzért kínálnak játékbeli valutát más játékosoknak. Természetesen az EA Sports nem nézi jó szemmel a dolgot, ezért nemrég bevezetésre került az árkorlátozás, ami minden piacra dobható értéknek megszabja a minimális és maximális értékesítési árát. Sok rajongó nem érti, miért volt erre szükség, szerintük negatívan hat a játékélményre. 

Az EA Sports most nyilatkozott az üggyel kapcsolatban és ők úgy gondolják, a lehető legjobb lépést tették annak érdekében, hogy jelentősen visszaszorítsák a coin selling tevékenységet. Elmondásuk szerint megértik, hogy a játékosok frusztráltak emiatt, ám mindez az ő érdekükben történt. Mivel van egy minimum ár, ami alatt semmilyen értéket nem lehet eladni, jobb rálátást kapnak a saját maguk által birtokolt csapat értékére. Egyébként nem is a plafonérték, hanem pont ez a minimálisan szükséges összeg korlátozása volt az, ami miatt a legtöbb panasz érte a döntést. Ez azonban egy szükséges lépés volt a coin sellerek visszaszorításához, akiket már egyes FIFA Youtuberek is aktívan reklámoztak. 

Az EA Sports tisztában van vele, hogy kell még némi finomhangolás a rendszernek, ezért folyamatosan várják a visszajelzéseket az árkorlátokkal kapcsolatban. A minimum ármeghatározást pedig semmiképpen nem szeretnék eltávolítani, ugyanis ezzel megint teret adnának a coin sellingnek, amit érthető módon igyekeznek elkerülni. Itt egyébként megtalálhatjátok a korrigált árakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)