Hirdetés

Final Fantasy Explorers, LEGO Marvel's Avengers - 2016. januári kézikonzolos játékmegjelenések

|

Kézikonzolos fronton sem indul szerényen az év, január folyamán négy új játékot szerezhetnek be a PlayStation Vita és a Nintendo 3DS tulajok.

Hirdetés

Tegnap már összegyűjtöttük a januári PC-s és konzolos megjelenéseket, és ahogy azt megszokhattátok, ma a kézikonzolokon a sor. Decemberben végül egy játék sem jött PS Vitára vagy 3DS-re, a január viszont aránylag sok újdonságot hoz mindkét platformon. A február sem lesz rosszabb, alább megtaláljátok a listát.

Atelier Escha & Logy Plus: Alchemist of the Dusk Sky - január 20. - PlayStation Vita

Az Atelier sorozat 15. része két és fél éve jelent meg Japánban, felújított, PS vitás változata pedig egy évvel ezelőtt. Ez utóbbit kapja most meg a nyugati játékpiac, melyben az eredetihez képest új játszható karakterek, ellenfelek és események szerepelnek. Az Atelier Escha & Logy Plus: Alchemist of the Dusk Sky egy JRPG, melyben két alkímistát irányítva kalandozhatunk, és segíthetünk a világ lakóinak a The Dusk nevű katasztrofális esemény uátn újra talpraállni.

LEGO Marvel's Avengers - január 26. - Nintendo 3DS, PlayStation Vita

Természetesen a TT Games új játéka is jön kézikonzolokra, szokás szerint sok-sok eltéréssel. A játék handheld változatában ugyanúgy nyitott világban bóklászhatunk, sőt, 15 exkluzív hub kihívást és egy exkluzív mellékküldetést is kapunk. Bármilyen útra kérhetünk járművet, éjszaka is bejárhatjuk Manhattant, és a képernyőn 2 helyett egyszerre akár 4 karakter is megjelenhet.

Civilization Revolution 2 Plus - január 26. - PlayStation Vita

Úgy volt, hogy december 3-án jelenik meg, de egy nappal előtt elhalasztották, így az új dátum szerint csak január végétől játszhatjuk. A leegyszerűsített Civilization exkluzív szituációkat, egységeket és vezetőket hoz, valamint kikerült belőle a többjátékos mód. Aki csak ismerkedne a Civilization alapjaival, játékmenetével, de nincs mersze belevágni valamelyik PC-s részbe, ezzel elindulhat.

Final Fantasy Explorers - január 29. - Nintendo 3DS

Végezetül ugyancsak január utolsó napjaiban jön a Final Fantasy Explorers, melyben fő célunk, hogy kristályokat gyűjtögessünk. A Crystal Chronicleshez vagy a Monster Hunter sorozathoz hasonlóan itt is questeket kapunk, melyek nehézségét mi állíthatjuk be. Izgi.

2016. februári kézikonzolos játékmegjelenések

Mighty No. 9 - február 9. - PlayStation Vita

Project X Zone 2 - február 12. - Nintendo 3DS

Mega Man Legacy Collection - február 23. - Nintendo 3DS

The Walking Dead: Michonne - február - iOS, Android

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)