Hirdetés

Final Fantasy XIV GO - a való világban is gyűjthetjük az alapanyagokat

|

A Final Fantasy XIV végre megmozgatja a játékosokat: a craftoláshoz szükséges alapanyagok gyűjtögetése sokkal szórakoztatóbbá válik. Csak fel kell kelni hozzá.

Hirdetés

A legtöbb MMORPG-knek, így a Final Fantasy XIV-nek nem csak a World of Warcraft befolyásával kell megküzdenie, hanem azzal is, hogyan tehetnék az ismétlődő feladatokat szórakoztatóvá. A Square Enixnél egy egészen egyedi megoldással álltak elő, ez a Final Fantasy XIV GO, azaz a Gathering Outdoors modul.

Hirdetés

A mobilalkalmazás segítségével nem leszünk többé a PC-nkhez vagy a konzolunkhoz kötve, mikor alapanyagokat szeretnénk gyűjteni valamelyik játékbeli foglalkozás kapcsán. Így a Pokémon GO-hoz hasonlóan a szabadban sétálva kereshetünk fel a favágáshoz, bányászathoz, vagy éppen horgászathoz kapcsolódó nyersanyag-lelőhelyeket. Az alkalmazáshoz egy egyedi, sehol máshol nem látott kiegészítőt is kitaláltak az alkotók, amivel a Final Fantasy XIV GO-ban horgászbottá, bányászkalapáccsá, baltává, vagy kaszává alakíthatjuk a mobilunkat, ráadásul száz százalékos biztonsággal sikerrel járunk egy-egy node felkeresésekor. Az alábbi videó alapján biztosak vagyunk benne, hogy idővel minden MMO átveszi majd a rendszert.

Aki idáig eljutott, az bizonyára végignézte a videót is, talán jogosan merül fel a kérdés, vajon meddig sikerült bevenni a sztorit? Mi elismerően csettintettünk, a feléig kb. simán elhittük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)