Hirdetés

Látványos reklámmal támad a Final Fantasy XV mobiljáték

|

CG sárkány, hatalmas seregek és persze egy jó nő is került a Final Fantasy XV: A New Empire tévéreklámjába.

Hirdetés

A gamescomon bemutatkozott a teljes sztorit iOS-es és Androidos eszközökre hozó Final Fantasy XV Pocket Edition, de nem ez az egyetlen mobiljáték, ami Noctis és banda kalandjai alapján készül. Néhány hónapja a Game of War készítőinek jóvoltából megjelent a Final Fantasy XV: A New Empire is, amire egy új reklámkampánnyal szeretnék felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Mivel a játékmenet rendkívül hasonló az MZ nevű stúdió korábbi játékaihoz - a Clash of Clansben és a hozzá hasonló játékokban látott városépítő, aszinkron multival bíró stratégiáról van szó -, ezt nem is magyarázzák el részletesen az új reklámfilmben. Inkább egy látványos csatajelenetet varázsoltak elénk és a korábbi reklámfilmjeik hagyományát követve egy női főszereplőt választottak, aki Kate Upton és Mariah Carey után egy Instagram-model lett. Alexis Ren a Final Fantasy XV szereplőgárdájából Lunafreya szerepét öltötte magára a forgatás erejéig.

Ugyan a játék nem éppen forradalmi, ha út közben is szeretnétek a Final Fantasy XV világában kalandozni, már ingyen letölthetitek az A New Empire-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)