Hirdetés

Készül egy mobilos Final Fantasy XV MMO

|

A Square Enix nem szégyelli addig rugdosni a Final Fantasy XV-t, amíg eshet belőle ez-az.

Hirdetés

A 2016-os Final Fantasy XV eleve is egy jó játék volt, aztán a következő években kiadtak hozzá egy rakás DLC-t, amiktől még jobb lett. Már korábban is bejelentette a Square Enix, hogy a Final Fantasy XV Universe keretében spin-off játékokat, animesorozatot és filmet fog kiadni, és láthatóan tartja magát ehhez.

Hirdetés

A gyatra A New Empire és az egészen jó Final Fantasy XV: Pocket Edition után egy MMORPG készül mobilokra, mely elvileg már évek óta fejlesztés alatt áll a kínai GAEA Mobile és a koreai JSC Games stúdióiban. Azon túl, hogy Unreal Engine 4-et használ, nem tudunk többet a technikai részletekről. A Kultur blog (a Kotaku fordítása szerint) úgy tudja, egy párhuzamos világban fog játszódni, új régiókat járhatnak be a játékosok, és a fejlesztők olyan látványt és élményt ígérnek, amilyet az alapjáték adott. A Shanghai Oriental Pearl Group fogja kiadni, és ebből már ki lehet találni, hogy első körben a kínai piacra szánják, de állítólag terveznek későbbi globális megjelenést is.

Ti játszanátok FFXV MMO-t mobilon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)