Hirdetés

Final Fantasy XV: Pocket Edition - az androidosok már regisztrálhatnak rá

|

Hamarosan megérkezik a Final Fantasy XV mobilváltozata tíz fejezetre bontott sztorival, amelyre az Androidosok időben felkészülhetnek.

Hirdetés

A Square Enix az idei gamescomon jelentette be, hogy készül a Final Fantasy XV: Pocket Edition, amely nem egy társalkalmazás lesz vagy egy értelmetlen spin-off, hanem a nagytestvér sztoriját élhetjük át benne mobiljátékba oltva. Azóta láthattuk már a játék első 20 percét is, viszont megjelenés kapcsán sajnos nem lettünk okosabbak. 

Hirdetés

A Final Fantasy XV: Pocket Edition epizodikusan jelenik meg, az első fejezetet ráadásul mindenki ingyenesen húzhatja be és ha kedvet kapott hozzá, bezsákolhatja egyszerre a tíz felvonást, vagy akár egyenként is. A Square Enix most bejelentette, hogy a mobiljátékra már előregisztrálhatnak azok, akik Androidos eszközzel rendelkeznek, méghozzá a Google Play Store-on keresztül. Ha így tesznek, értesítést kapnak majd a premierről is. Érkezett egy kedvcsináló is, remélhetőleg már nincs messze a megjelenés: 

Persze a Final Fantasy XV: Pocket Edition az Android mellett jön iOS-re is (legalább 11.1-es verziót igényel). A teljes tíz epizód nagyjából 5500 forintot kóstál majd, de ha csak részenként szeretnénk beszerezni, akkor a második és harmadik durván 300 forintba, a negyediktől tizedikig pedig 1100 forintba kerül majd. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)