Hirdetés

Ezer dollárért sem kapsz meg minden hőst a Fire Emblem Heroesban

|

A Fire Emblem Heroesban véletlenszerű, milyen karaktereket szerezhetsz meg, így még annak a játékosnak sem sikerült minden egyes hőst összegyűjtenie, aki kísérletképpen egy vagyont költött a játékra.

Hirdetés

A Nintendo legújabb mobilos játéka, Fire Emblem Heroes egyik legélvezetesebb része a sorozat különböző karakterei, köztük a leghíresebb hősök összegyűjtése, de a napi küldetésen kívül véletlenszerűen dönti el a rendszer, milyen karaktereket kapunk. Így szinte lehetetlen megszerezni a teljes felhozatalt.

Mivel az új hősök vásárlásához szükséges Orbokat viszonylag lassan gyűjthetjük össze ha nem fizetünk, sokan igen morcosak a Nintendóra a rendszer miatt. Egy játékos viszont egy kísérletbe kezdett "a móka és az adatgyűjtés kedvéért", aminek az eredményeit meg is osztotta a játék közösségével. Ezalatt ezer dollárt, azaz nagyjából 288 ezer forintot költött új karakterekre, ami azt is jelentette, hogy megtelt az ötszáz hős tárolására alkalmas barakkja is. Ezzel együtt nem sikerült minden hőst megszereznie, egészen pontosan hét karakter maradt, akiket egyszer sem talált meg.

A Fire Emblem Heroes véletlenszerűen megkapott hősei miatt egyébként sokan új fiókkal újrakezdik a játékot, ugyanis a bevezetőt követően ad annyi fizetőeszközt a játék, hogy sorsoljunk magunknak öt véletlenszerű karaktert. Így viszonylag gyakran megpróbálhatnak megszerezni néhány ritka, ötcsillagos karaktert, cserébe nem tarthatják meg addigi gyűjteményüket.

A taktikai játék ritkasági rendszere egyébként szintén sok Fire Emblem Heroes-játékost kiakasztott, ugyanis a csillaggal jelölt ritkaság növelését csak húszas szint felett kezdhetjük meg, így rengeteg szintlépés alatt nem élvezhetjük az előnyeit. Ráadásul az ehhez használt fizetőeszköz nem is vásárolható meg, a játék aszinkron PvP módjában pedig csak hat nap után szerezhetünk belőle annyit, aminek a tízszerese sem elég egy négycsillagos hős ötcsillagossá fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)