Hirdetés

Five Nights at Freddy's: Help Wanted és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Bár halloween már elmúlt, a horror kedvelői például egy új Freddy's játékkal is elüthetik az időt mobilon.

Hirdetés

Szerencsére már valamivel lassabban érkeznek a Five Nights at Freddy's játékok, mint az elején, és a minőségük is jobb. A Help Wanted PC-re májusban jelent meg, és támogatja az Oculus Rift, valamint a HTC Vive használatát, de nem szükséges hozzá VR headset, így mobilra is könnyen át lehetett ültetni. Aki a horrort annyira nem éli, sok egyéb játékból válogathat ezen a héten is.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Five Nights at Freddy's: Help Wanted (iOS) - 1790 Ft

A Help Wantedben klasszikus és új minijátékokat játszhatunk, felújítva térnek vissza az első négy Five Nights at Freddy's és a Sister Location elemei, karakterei, akik nagyon szívesen hozzánk ránk a frászt. Nem biztos, hogy egy horrorjátékhoz a kis mobilképernyők a legjobbak, de ha szeretitek a rémisztgetést, tegyetek vele egy próbát!

További mobiljáték megjelenések

Badlanders (iOS, Android) - ingyenes

Chook & Sosig (iOS) - ingyenes

Double Pug Switch (iOS, Android) - 699 Ft / 799 Ft

the longest drift (iOS) - 699 Ft

MMC Racing (iOS, Android) - ingyenes

Poly Bridge 2 (iOS) - 1790 Ft

Shooty Quest (iOS, Android) - ingyenes

Tales of the Neon Sea (iOS) - 1490 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)