Hirdetés

Flappy Bird - augusztusban visszatér

|

A népszerű mobiljáték nemsokára egy új verzióban kerül vissza az alkalmazás boltokba. Fejlesztője szerint kevésbé lesz addiktív.

Hirdetés

Ha valaki megkérdezné, hogy szerintünk melyik a legidegesítőbb de mégis a legaddiktívabb casual játék mobilon, biztosan a Flappy Bird jutna először eszünkbe. A játék fejlesztője, Nguyen ugyan már eltávolította játékát az alkalmazás boltokból, de vissza fog térni egy új verzióval.

Az általa kreált hihetetlenül idegesítő madaras mókát mindenki órák hosszat volt képes játszani, megállás nélkül. Készítőjének elmondása szerint az új változat nem okoz majd ekkora függőséget, köszönhetően egy új, többjátékos elemnek. Nguyen egyébként egy másik játékon is dolgozik, melyben egy emberrel kell majd épületről épületre ugrálnunk. Ez nekünk meglehetősen Canabaltnak hangzik, de meglátjuk.

A Flappy Bird berobbant, hatalmas sikert hozott készítőjének, aki viszont nem kért a hírnévből és eltávolította a játékot. Ez a klónok támadásával járt, és a közösség is tovább kérdezgette Nguyent arról, hogy mikor kerül vissza a játék, aki nem akarta, hogy újra le lehessen tölteni a madaras játékot, míg nem beadta derekát és bejelentette a folytatást. Alig várjuk, hogy mi lesz a dráma vége. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)