Hirdetés

Flappy Bird - saját kontrollert kap, hogy ne a telefont törd össze

|

Kontroller készülhet az elmúlt hónapok legfelkapottabb mobiljátékához, így már nem kell a képernyőt tapizni. Jajj, de jó akkor.

Hirdetés

A szűnni nem akaró Flappy Bird őrület napról napra új meglepetésekkel szolgál. Nem elég, hogy napi átlag 60 klón üti fel a fejét, hamarosan teljesen átalakulhat a játékélmény.

Néhány fejlesztő egy új kontrollerrel állt elő, melynek köszönhetően nem kell majd a telefon üveglapját nyomkodnunk félőrült módjára. Kapunk cserébe egy sokkal viccesebb megoldást, amely otthon remek szórakozás lehet, de a villamoson valószínűleg nem így fogunk játszani.

A plüss madárba egy szenzor kerül, amely a tablettel vagy mobillal összekötve érzékeli, ha mozgatjuk a madarat. A gyártáshoz a ZowPow csapatának 25 000 dollárra lenne szüksége, amelyet közösségi kalapozás útján szeretnének előteremteni. A fejlesztői készletet elérhetővé tennék a Flappy Birds klónok fejlesztői számára is, így minden létező változatot játszhatnánk vele.
 

A játékot fejlesztő Dong Nguyen egyelőre nem szállt be az üzletbe, így a ZowPow egy új játékot is készít a kontrollerhez. Természetesen örülnének, ha az eredeti játék mellé csaphatnák a plüss madarat, így már felvették a kapcsolatot a fejlesztővel.

Az elképzelés érdekesnek tűnik, hamarosan kiderül, van-e annyi elszánt rajongó a világon, hogy összegyűljön a pénzt. A periféria egyik legnagyobb pozitívuma az lehet, hogy mérgünkben nem a telefont, hanem a plüsskacsát fogjuk a sarokba vágni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)