Hirdetés

Most már tényleg elbúcsúzhatunk a Flappy Birdtől

|

Aki eddig megtarotta, az iOS 11 telepítése után kénytelen lesz elengedni Doug Nguyen idegesítő, de hatalmas sikerű játékát.

Hirdetés

A mobiljátékpiac érthetelen jelensége a Flappy Bird sikere. A játék egy nagyon egyszerű, nagyon idegesítő cucc volt, amit a legtöbben csak azért játszottak, hogy barátaik előtt villogjanak sikereikkel. Valószínűleg a telefonszervizek is lobbiztak mellette, biztos, hogy megugrott a képernyőcserék száma. 

Hirdetés

Mindenesetre ahogy sok másnak ennek is vége lett, Doug Nguyen fejlesztő eltávolította az alkalmazásboltokból, mert nem bírta elviselni a sikert. Aki nem törölte le a telefonjáról, az mindezidáig játszhatott vele, viszont mivel egy 32-bites alkalmazásról van szó, az iOS 11 telepítése után használhatatlanná válik - az Apple op. rendszerének új változata csak 64-bites appeket támogat, Nguyen pedig nyilván nem hajlandó frissíteni. Szóval iPhone-osok és iPad-esek: vagy ne frissítsetek, vagy vegyetek könnyes búcsút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)