Hirdetés

Flappy Bird - visszatér, de új formában

|

Divat gyűlölni és divat fanatikusan tolni, az alkotó pedig visszatérésre készül.

Hirdetés

Pontosan tudjuk, milyen megosztó jelenség a Flappy Bird, tömegeket mozgat meg a rajongás és a megszállott gyűlölet irányába (és persze viszonylag magas a száma annak a csoportnak is, akik nem csapják szét a telefonjukat az első kalapáccsal, amit találnak, csak mert elhibáztak egy csövet).

A Flappy Bird pillanatok alatt hatalmas siker lett, milliókat termelt naponta, a fejlesztője, Dong Nguyen viszont úgy döntött, nem kell neki a felhajtás. Eltávolíttatta játékát a mobilos alkalmazásboltokból, és nem törődött a naponta felbukkanó klón tömegekkel. Legalábbis eddig. A Twitteren a rajongók tovább nyaggatták Nguyent, aki bejelentette: visszatér a madárka, és jobb lesz, mint valaha.

Tehát kész lesz, amikor kész lesz, de főnixmadár lesz a Flappy Bird, megint dőlnek majd a milliók, a kommentelők pedig elmondják, hogy miért is gáz ez az egész...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)