Hirdetés

Napi büntetés: battle royale-ként tért vissza a Flappy Bird

|

Ó, igen barátaim. Bizony ott tartunk, hogy bizony már a Flappy Birdből is van battle royale verzió, és még szórakoztató is a maga bárgyú módján.

Hirdetés

A 2013-as sikerjáték, a telefonok megrontója, a YouTube kedvence, a "gamer" hajak fehérítője, megannyi madár kivégzője, a Flappy Bird bizony visszatért közénk egy modern csavarral. A Flappy Royale nevű verzióban már nem egyedül, hanem 99 társunkkal fogunk kőkeményen belecsapódni a legelső csőbe.

Hirdetés

A játékmenet ugyanaz, mint az eredeti mobiljátékban: rányomsz a kijelzőre a felemelkedéshez, vagy nem nyúlsz semmihez, és a madár lefelé zuhan. A cél az, hogy ne érj hozzá semmihez, és repülj el olyan messzire, ameddig csak tudsz. A Flappy Royale-ban 100 játékos csapkod egyszerre, akik mind igyekeznek majd minél tovább repülni.

Az egyelőre béta fázisban lévő mókában különböző kozmetikai cuccokkal (mint szivárványszínű tollak például) egyedivé varázsolhatod a madarad, de ennél több extra jelenleg nincs az alkalmazásban. Letölteni ezen az oldalon keresztül tudjátok iOS és Android eszközökre, de böngészőben is nyomhatjátok, ha közösségi madárgyilkolást akartok egy könnyed hétvégi kikapcsolódásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)