Hirdetés

Five Night's at Freddy's AR: Special Delivery - kiterjesztett valóságban még durvább az ijesztegetés

|

Úgy néz ki, még idén érkezik egy vadonatúj mobilos Five Night's at Freddy's, amivel bárhová magunkkal vihetjük a rémisztő robotokat.

Hirdetés

Scott Cawthon még 2014-ben jelentette meg a Five Nights at Freddy's legelső részét, ami azonnal népszerűvé vált a horrorrajongók körében, és azóta elég szép kis franchise lett belőle. A sorozat idén már kapott egy VR spin-offot, nemsokára pedig egy újabb modern technológiával fogják felturbózni a rettegést a készítők.

Hirdetés

Bejelentésre került az Illumix stúdiójában készülő Five Night's at Freddy's AR: Special Delivery, ami gyarkolatilag fogja az életre kelt robotokat és átpakolja őket a kiterjesztett valóságba. Így pedig akár saját szobánkban is üldözőbe vehetnek minket a széria nem túl barátságos masinái. Ha elsőként szeretnétek értesülni az újdonságokról, akkor már előregisztrálhattok a játékra a hivatalos oldalon.

Pontos megjelenést még nem kapott az Androidra és iOS-re érkező új horror, de elméletileg még idén kiderül, hogy a kiterjesztett valóságban is működik-e a jumpscare-ekkel operáló ijesztegetés.

Szerintetek lehet jó horrorjátékot csinálna az AR technológiával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)