Hirdetés

Football Manager 2021 Mobile és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Már menet közben is menedzselhetjük focicsapatainkat.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve egyre lassabb lesz a játékipar, és ez a mobiljátékok területén is megfigyelhető. Bár számíthatunk arra, hogy pár karácsonyi tematikájú apróság érkezik a következő hetekben, a többség már pihen. Ha szeretnétek valamit, ami hosszan lefoglal titeket, az Apple Arcade vagy a Google Play Pass segíthet, mindkettő kiváló minőségű játékokat kínál alacsony előfizetési díjért cserébe. Az ünnepekig még jövünk persze listákkal, de ez a kettő mindig nyerő.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Football Manager 2021 Mobile (iOS, Android) - 3290 Ft

A héten megjelent a Football Manager 2021 érintőképernyőkre optimalizált változata is, amiben részletekbe menően irányíthatjuk focicsapatunkat több mint 60 ligában. Számos új funkcióval dobták fel a tavalyi évhez képest: egyebek mellett már az előkészületeket is menedzselhetjük, motiválhatjuk játékosainkat, és még több részletet befolyásolva törekedhetünk a győzelemre.

hocus 2 (iOS, Android) - 1090 Ft

A hocus folytatásában perspektívaalapú logikai feladványok várnak minket, amiket M.C. Escher rajzai ihlettek. 66 pályán, 6 különböző mechanikát használva juthatunk túl a kihívásokon, amik rendesen megtornáztatják agyunkat.

Quest Hunter (iOS) - ingyenes

A Quest Hunter egy izometrikus nézetű akció-szerepjáték, amiben döntéseink befolyásolják a történetet, randomizált területeken harcolhatunk ellenfeleinkkel, és akár barátokat is fogadhatunk magunk mellé. A harc mellett a gondolkodás is szerepet kap, fejtörők várnak ránk.

További mobiljáték megjelenések

Cargo Rush (iOS) - 699 Ft

Embracelet (iOS) - 2490 Ft

Heroes War: Counterattack (iOS, Android) - ingyenes

Push Push Cat (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)