Hirdetés

Kitaláljátok, melyik játékra hasonlít a nagyon kreatív nevű FortCraft?

|

Ugyanaz a stúdió dolgozik rajta, akik a Diablo: Immortalt is fejlesztik.

Hirdetés

Nem fogadta kitörő lelkesedéssel a közönsége a Diablo: Immortal bejelentését a tavalyi BlizzConon (és akkor még finoman fogalmaztam), ami nemcsak annak volt köszönhető, hogy a legtöbben egy PC-s játékot vártak, hanem annak is, hogy a Blizzard a NetEase közreműködését kérte a projekthez, akiknek volt már pár elég érdekes húzásuk.

Hirdetés

A stúdió legújabb játéka például az eredetileg FortCraft néven futó, mostanra BuildTopiára átnevezett mobilos battle royale, ami jelenleg zárt bétában van, de így is több mint egymillióan regisztráltak, hogy kipróbálhassák. 

Egyértelműen a Fortnite-ra hasonlít a legjobban első ránézésre, a dizájntól kezdve az építésen át egészen a kezelőfelületig, de vannak benne a Minecraftból ismert blokkok, a Ring of Elysiumból átvett snowboardok, és állítólag egy kis Apex Legends is.

Meglátjuk, hogy a Diablo: Immortalt tényleg az alapoktól építették-e fel a Blizzard elvei mentén, ahogy azt a stúdió beígérte, mindenesetre nem lettünk túl nyugodtak, mert elég egyértelmű, hogy nincs problémájuk azzal, hogy átemeljenek dolgokat más játékokból, és minimális energiabefektetéssel csináljanak belőlük játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)