Hirdetés

Fortnite - egy hónapig csak egy androidos telefonon fut majd?

|

Hamarosan végre az Android felhasználók is nekiugorhatnak a Fortnite mobilos változatának, de a pletykák szerint lesznek egyenlőbbek.

Hirdetés

Az iOS felhasználók egy ideje már csépelik egymást a Fortnite mobilos változatában, viszont hamarosan az Android felhasználók is beleugorhatnak a játékvilág legnagyobb aktuális őrületébe. Annyi a csavar az egészben, hogy nem mindenki ugyanakkor töltheti majd le, ugyanis bármennyire is szokatlanul hangzik, időzített exkluzivitással fog megjelenni a játék a platformon.

Hirdetés

Több forrás is azt állítja, hogy a játék androidos változata az első 30 napban csak a Samsung Galaxy Note 9 felhasználók számára lesz elérhető, valamint arra is számíthatunk, hogy a készüléket előrendelők extra játékbeli valutával gazdagodnak majd.

Az XDA Developers szerint a készülékhez tartozó stylus, az S Pen is rendelkezni fog valamiféle Fortnite integrációval, ami nagyjából azt jelenti, hogy játék közben célzásra és lövésre is használhatjuk majd. A telefon 6GB RAM-mal és valószínűleg egy Qualcomm Snapdragon 845-tel lesz felszerelve, valamint 128GB tárhelyen terpeszkedhetnek majd az alkalmazásaink és az adataink.

Korábban már voltak pletykák arról, hogy a Samsung szeretne ráerősíteni a gaming irányvonalra a következő készülékével, tehát nem kizárt, hogy ez az első lépés, de azért ezt még ne tekintsük biztos ténynek.

Ha minden igaz, akkor augusztus körül számíthatunk erre a telefonra, vagyis a Fortnite androidos megjelenése szeptember körül lehet esedékes. Ti várjátok már? Mit gondoltok az időzített exkluzivitásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)