Hirdetés

Mobilokra jön a Fortnite: Battle Royale

|

Egy az egyben tervezi átrakni az Epic a Fortnite: Battle Royale-t iOS-re és Androidra, sőt, a mobilosok a PC-sekkel és PS4-esekkel is játszhatnak.

Hirdetés

Kínában a PlayerUnknown's Battlegrounds már játszható mobilon, valahol várható volt, hogy a Fortnite: Battle Royale is a nyomdokaiba lép.

Hirdetés

Az Epic játéka viszont világszerte elérhető lesz. A stúdió azt ígéri, ugyanazt az élményt kapjuk, mint PlayStation 4-en, a játékmenet, a pályák, minden tartalom és a heti frissítések is maradnak. Csak így érhető el, hogy a PS4-en, PC-n vagy Mac-en elért eredmények iOS-en és Androidon is jóváírásra kerüljenek. Ezen platformok között egyébként szabad az átjárás, mindenki játszhat mindenkivel, csak az Xbox One marad ki a buliból. 

A játék először várhatóan iOS-re fog megjelenni. Hétfőtől lehet jelentkezni az Invite Eventre, ami lényegében olyan, mint egy bétateszt. Hullámokban engedik majd be a játékosokat, és aki bejut, meghívót kap, amit továbbpasszolhat haverjainak. Minimum iPhone 6S, iPhone SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 vagy 2017-es iPad kell hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)