Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - már jelentkezhettek a mobilos bétára

|

Ha szeretnétek kipróbálni, mit tud a Fortnite: Battle Royale egy iPhone-on, már jelentkezhettek a meghívásos bétára.

Hirdetés

Az Epic Games nemrég jelentette be, hogy a Fortnite: Battle Royale a közeljövőben mobilokon is elérhető lesz, ráadásul akik akarnak, együtt játszhatnak a konzolos és PC-s barátaikkal is. 

Hirdetés

Az androidos változat sajnos még várat magára, iOS-en azonban a mai napon elindult a tesztelés, amire most bárki jelentkezhet. Nem akarják azonnal összeomlasztani a rendszert, így egy várólistáról válogatják be az embereket, amire itt tudtok feliratkozni. Ha kiválasztanak titeket, akkor kaptok egy linket a letöltéshez, és már kezdődhet is a móka.

A játék futtatásához az iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, vagy iPad (2017-es modell) eszközök valamelyikére, vagy ezeknél újabb modellekre lesz szükségetek. Ha esetleg bekerültök, mindenképp meséljétek el a tapasztalataitokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)