Hirdetés

Fortnite Battle Royale - már mobilon sem kell hozzá meghívó

|

Hivatalosan is megjelent az Apple eszközeire az Epic battle royale játékának portja, így nem csak azok vehetnek részt benne, akiket a csapat vagy egy másik meghívott beinvitál.

Hirdetés

Óriási népszerűségnek örvend a Fortnite: Battle Royale, amit eddig csak PC-n, Mac-en PlayStation 4-en és Xbox One-on lehetett játszani, de köztudott volt, hogy telefonokra is megérkezik egyszer. Az elmúlt hetekben egy operációs rendszerre már meg is jelent, és mától bárki szabadon letöltheti.

Hirdetés

A játék beszerzéséhez mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok ide (vagy megnyitjátok az App Store-t), és ha eszközötök kompatibilis a játékkal (iPhone SE-nél vagy 6S-nél, iPad Mini 4-nél, Air 2-nél, a 2017-es kiadásnál vagy az első Pro-nál újabb), akkor néhány kattintás után már bele is vághattok a mókába.

A tervek szerint valamikor a következő hónapok során érkezik Androidra is, tehát hamarosan még több játékos szállhat be a harcokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)