Hirdetés

Fortnite - megjött mobilra a kontroller támogatás, változott a fegyverfelhozatal is

|

Bejöttek a fagyasztó gránátok, kimentek a nehéz puskák, az SMG-ből pedig már csak hangtompítós verzió van.

Hirdetés

Az Epic Games egy ideje már dolgozott a Fortnite mobilos változatának kontroller támogatásán, és úgy néz ki, hogy mostanra elkészült. A 7.30-as frissítési csomaggal már mindenki rácsatlakoztathatja bluetooth kontrollerét a kényelmesebb élmény kedvéért.

Hirdetés

A komolyabb mobilos lövöldék esetében mindig az a legnagyobb fájó pont, hogy a képernyőkre rajzolt irányító gombok a kelleténél jobban megnehezítik játékok élvezetét. Egy kényelmes, fizikai kiegészítő sokat javíthat ezen. Nem lennénk meglepődve tehát, ha a 7.30 után hirtelen többen kezdenének mobilos kontrollerekkel szaladgálni.

A Fortnite legújabb frissítése azonban nem csak a mobiljátékosoknak hozott újdonságot. Bekerült a Chiller gránát, ami egy helyben lefagyasztja az ellenfeleket. Viszonylag sűrűn fogjuk látni a csatatéren, mivel egy gyakori tárgyról van szó. A fejlesztők az új gránátért cserébe kivették a Bolt-Action Sniper Rifle-t, a Burst Rifle-t és a Heavy Shotgunt. Az alap SMG-t is dobták, és hangtompítós verzió került be a helyére. 

A Fortnite 7.30 már éles, így az újdonságokat magatok is kipróbálhatjátok, ha most beléptek a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)