Hirdetés

Napi 2 milliót hoz a konyhára a mobilos Fortnite-t

|

Az összeg természetesen dollárban értendő. Elképesztő, mennyit költünk az Epic lövöldéjében.

Hirdetés

Szóval van az a meme, amikor a hardcore gamer kénytelen kezet mosni, miután találkozik a mobilos játékossal. Na, akkor azt most el is lehet felejteni, mert a kiadók már rég nagyon is komolyan veszik ezt a szegmenst.

Hirdetés

Főleg azért, mert a játékosok nem restek költeni. Azt eddig is tudtuk, hogy a mobilpiac brutális vásárlóerőt mozgat, de azt valószínűleg nem sokan jósolták volna meg, hogy a Fortnite Battle Royale ilyen pénzeket szakít majd mobilon. A Sensor Tower kimutatásai alapján már a megjelenéskor is napi 1,2 millió dollárt csöpögtettek bele a rajongók az Epic játékába, az ötödik szezon indulására azonban ez a szám elérte a 2 milliós átlagot. Természetesen a nyitónap volt a legerősebb, akkor rögtön becsörgött három millió dollár.

És az egészben a legszebb, hogy a játék még mindig csak iOS-en elérhető, vagyis a mobilos játékosoknak csak egy része szabadult rá egyelőre. A Sensor Tower kimutatásai szerint eddig durván 150 milliónál jár a teljes mobilos bevétel, és mivel folyamatosan ömlik a tartalom, ez a szám még jó sokáig nőni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)