Hirdetés

Hamarosan kontroller támogatást is kaphat a mobilos Fortnite

|

Nem lesz ezt olyan egyszerű megoldani, de a Fortnite csapata azért dolgozik rajta.

Hirdetés

A Fortnite mobilos verziójának áprilisi megjelenése óta könyörögnek a játékosok a kontrolleres támogatásért, mert sokan kényelmetlennek találják az érintőképernyőt. Jelenleg több megoldást is tesztelnek.

Hirdetés

A mobilos kontrollerek piaca gyorsan változik, és rengeteg gyártó sokféle megoldással jelentkezik. Azt megoldani, hogy a Fortnite a lehető legtöbbel tökéletesen működjön együtt, nem a legegyszerűbb feladat, így érthető a projekt elhúzódása. Pláne ha számításba vesszük, hogy már az olyan nagykutyák is belépnek a ringbe, mint a Microsoft.

Minderre rájön még a meccskereső kiegyensúlyozásának kérdése. Az érintőképernyős játékosokkal összerakni a kontrolleres bandát nem feltétlenül fair, viszont a kontrolleresekkel egy kazalba dobni a kis képernyős játékosokat szintén nem a legelegánsabb megoldás. Meglátjuk, hogy ezt hogy abszolválják, addig is a fejlesztők a türelmeteket kérik. Dolgoznak az ügyön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)