Hirdetés

Fortnite - a Samsung-exkluzivitásnak már a Note 9 megjelenés előtt vége lesz

|

A Fortnite végre tényleg jön Androidra de előbb a Samsung felhasználók próbálhatják ki. Mondjuk nem nagyon sokáig.

Hirdetés

A tegnapi Samsung eseményen a Fortnite csapata bejelentette, hogy a Samsung telefonokkal rendelkező Androidos játékosok próbálhatják ki először az új portot. Azért elsírni magunkat nem kell, nagyon rövid időről van szó.

Hirdetés

Annyi biztosnak tűnik, hogy a Samsung Galaxy Note 9 augusztus 24-én esedékes megjelenésekor már a Pixel és egyéb márkák is játszhatnak majd, tehát valójában csak igen rövid ideig élvezhető a márka-exkluzivitás, bár pontos időpontot még nem adott ki az Epic Games erre vonatkozóan.

Ettől függetlenül a Note 9 játékosok kapni fognak egy különleges Galaxy kinézetet, és 15 000 V-Bucks érmét, ami azért nem rossz, de kíváncsi vagyok, hogy vajon ezért bárki vesz-e egy 335 ezres telefont. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)