Hirdetés

Forza Street - mobilos játékkal bővülhet a sorozat

|

Idő előtt kiszivárgott pár dolog a játékról, ami Windows 10-es, iOS-es és androidos eszközökre készül.

Hirdetés

Egészen valószínű, hogy 2019-ben megtörik a sor, és nem kapunk Forza Motorsport 8-at. Korábbi nyilatkozatok alapján a Turn 10 több időt kapott az élmény tökéletesítésére, és leghamarabb jövőre térhetünk vissza a zárt versenypályákra.

Hirdetés

Ugyanakkor ahogy azt a GTPlanet kiszúrta, a legfrissebb Forza Week in Review blogposztban szerepelt egy azóta már eltávolított link, aminek az eleje a feltöltő Brian Ekberg közösségi menedzser Dokumentumok mappájára mutatott, a második fele meg egy mondatot tartalmazott a Forza Street nevű játékról. Ez alapján egy vadonatúj, nulláról felépített, Windows 10-es, iOS-es és androidos eszközökre (okostelefonokra és táblagépekre) készülő címről van szó, melyet az Electric Square nevű brit stúdióval együtt készítenek.

Semmi egyebet nem tudni, még a bejelentés sem hivatalos, de a március 8-ai Forza Monthlyban maga a Forza sorozat igazgatója, Dan Greenawalt is vendégként szerepel, talán ott ejtik meg a bejelentést.

Várjuk érdeklődve, remélhetőleg nem egy lehúzós free-to-play szutyok lesz, mert akkor csalódni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)