Hirdetés

Froggy Launcher - újabb világsiker az Invictustól

|

A debreceni Invictus, amely autós játékairól lett ismert, mostanában az iPhone bizniszben robog...

Hirdetés

S kezdenek igencsak ráérezni a siker ízére, hiszen az igen népszerű Fly Control után itt az újabb siker: a Froggy Launcher!

A folyamatosan felfelé ugráló békás játék igazi unalom és "ráérő-idő" gyilkos - nagyon rá lehet kattanni s talán emiatt sem véletlen, hogy a ranglisták dobogójára repült megjelenése után.

Az ingyenes játék a toplistákon Kanadában első volt, míg Ausztráliában, az USÁban, Svájcban, Egyesült Királyságban, Mexikóban, Németországban és Hollandiában a második, Oroszoszágban és Olaszországban harmadik. A spanyol ötödik,  francia hetedik és szingapúri kilencedik hely is figyelememéltó.

Szívből gratulálunk az Invictusnak és még sok hasonló sikert kívánunk mind nekik, mind a magyar játékfejlesztésnekl!

A játékot egyébként nekünk is volt alkalmunk tesztelni, az erről szóló tesztet a 2010. augusztusi GameStar-ban olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)