Hirdetés

Fruit Ninja 2 és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Senki nem kérte, de jött egy új Fruit Ninja játék, ami pont olyan, mint elődje. És persze más is jutott a hétre.

Hirdetés

Az egyik első sikeres okostelefonos játék volt a 2010-es Fruit Ninja, amiből aztán kinectes, VR-os, és ki tudja még, hányféle változat készült. Egy ideje pihen a franchise, bár a Halfbrick nem engedte el teljesen: készült például animációs minisorozat is a YouTube Redre, és érkeztek frissítések az eredeti játékhoz is, legutóbb például a 10. évforduló alkalmából. A csapat mégis úgy érezte, igazi folytatás kell; ez is szerepel a heti új megjelenések között. Böngésszétek végig a listát bátran!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Forager (iOS) - 2990 Ft

A Forager egy könnyed játék, ami PC-n már sikert aratott. Gyűjtögethetünk, építhetünk benne, nyersanyagokat menedzselhetünk, de fejtörők és dungeonök is várnak ránk. Nem kell félni attól, hogy túl nehéz lesz, ha valami nyugtatóra vágytok, bátran vágjatok bele!

Fruit Ninja 2 (iOS, Android) - ingyenes

Valószínűleg nagyon kevesen vannak, akik bármennyire járatosak a mobiljátékok világában, és mégsem hallottak a Fruit Ninjáról. A második részben ugyanúgy gyümölcsöket kell szeletelnünk, de összecsaphatunk más játékosokkal, powerupokat vethetünk be, új módokat próbálhatunk ki, és sorra haladhatunk előre a ranglétrán.

Samorost 2 (iOS, Android) - 1090 Ft / 599 Ft

Az Amanita Design kalandjátékait nagyon érdemes kipróbálnia annak, aki bármennyire is rajong a műfajért. A Machinarium az egyik legjobb alkotásuk, de még korábban jött a Samorost 2, ami rövid, viszont szórakoztató. Ezt adták ki most mobilokra is, felújított látvánnyal és frissített játékmenettel.

További mobiljáték megjelenések

A3: Still Alive (iOS, Android) - ingyenes

Forsaken World: Gods and Demons (iOS, Android) - ingyenes

Gnomitaire (iOS, Android) - ingyenes

MO: Astray (iOS, Android) - 1790 Ft / 1899 Ft

Summoners Glory: Eternal Fire (iOS, Android) - ingyenes

War Alliance (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)