Hirdetés

Futurama: Worlds of Tomorrow - mobilos kártyajáték készül a sorozat alapján

|

A Fox újabb sorozata válik kártyajátékká és bár a Futurama hőseit láthattuk már vendégszereplőként például az Animation Throwdownban, most saját alkalmazást kapnak.

Hirdetés

Nagyon bejöhetett a Fox Interactive-nak a mobilos kártyagyűjtögetősdi, elvégre a Family Guy: The Quest for Stuff és a több animációs sorozatot magába foglaló Animation Throwdown: The Quest for Cards után a Futurama a következő, amely saját kalanddal erősít.

A Futurama: Worlds of Tomorrow a Fox és a mobiljátékok fejlesztésére szakosodott TinyCo. együttműködésének gyümölcse, amelynek animációiba besegít a sorozaton dolgozó csapat, a Rough Draft Studios is. A széria alkotói, David X. Cohen és Matt Groening szerint a projekt "egy vadonatúj sztori lesz az eredeti írókkal, szereplőkkel és animátorokkal", amelyet olyan stílusban élvezhetnek majd az okostelefonnal rendelkezők, mint amilyen az alapanyag is. 

Egyelőre nincsenek információink arról, hogy milyen lesz a Futurama: Worlds of Tomorrow játékmenete vagy mikor jelenik meg, de ha játszottatok a fent említett címekkel, akkor nagyjából elképzelhető, hogy mire számíthattok tőle iOS és Android rendszereken. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)