Hirdetés

Futurama: Worlds of Tomorrow - igazi Futurama-feelinget hoz az első trailer

|

A Futurama széria atyja, Matt Groening és a TinyCo fejlesztőcsapat megmutatta a Worlds of Tomorrow ízelítőjét, amit átjár a sorozat egyedi stílusa.

Hirdetés

Februárban jelentették be, hogy tovább bővíti a Fox Interactive a mobilos kártyagyűjtögetős felhozatalát, így a Family Guy: The Quest for Stuff és az Animation Throwdown: The Quest for Cards után a Futurama megkapja az esélyt arra, hogy önállóan is bizonyítson. 

Hirdetés

Akkor még csak néhány kósza információ jött a projektről, viszont most a TinyCo és Matt Groening megleptek minket egy rövid videóval. Ha ismerős a stílus, az nem véletlen, hiszen ugyanaz az animációs csapat (Groening, David X. Cohen és a Rough Draft Studios) felel érte, ami a sorozaton is dolgozott. A készítők szerint ez csak az első felvétel a sorban, a későbbiek folyamán számíthatunk továbbiakra is.

A teaseren kívül kaptunk némi felvilágosítást a játékmenetről is, amely több műfaj keveréke lesz. A Futurama: Worlds of Tomorrow keresztezi a szimulációt, a harcot, a galaktikus felfedezést és a Kaland, Játék, Kockázat könyvekre jellemző elágazásos rendszert, ráadásul mindezt két helyszínen. Az egyik New York, ahol a küldetések teljesítésére, a gyűjtögetésre, a craftolásra és a karakterfejlődésre fókuszál a játék, míg a Space Adventures keretében igazi űrkaland vár a játékosokra. Bolygókat, nebulákat és más furcsaságokat fedezhetnek fel, valamint az összeállított legénységgel 16-bites alienekkel szállhatnak szembe.

A Futurama: Worlds of Tomorrow még nem kapott megjelenési dátumot, csak annyi bizonyos, hogy "hamarosan" jön Android és iOS eszközökre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)