Hirdetés

Game of Thrones - ma ingyenes az első epizód androidra

|

A Telltale Games kalandjátékának nyitánya ma ingyenesen letölthető Androidos eszközökre.

Hirdetés

A Game of Thrones: A Telltale Games Series első epizódja ma szabadon letölthető az Amazon boltján keresztül androidos eszközökre. Tekintve, hogy a széria nyitánya az egyik legdurvább játék volt, amit a Telltale valaha kiadott, ez egy egész jó ajánlatnak tűnik.

A Game of Thrones játék George R.R. Martin fantasy könyvein és az HBO sorozatán alapul. A Telltale úgy döntött, hogy a jól ismert szereplők helyett a Forrester ház különböző karaktereinek életét mutatja be, ahogy igyekeznek túlélni Westeros politikai háborúktól lángoló földjén. A játékosnak nagyon megfontolt döntéseket kell hoznia ahhoz, hogy ne Forrester-fejek díszítsék Királyvár falait.

Az első epizód alapvetően 5 euró környékén vásárolható meg a különböző digitális üzletekben, így ha van egy Androidos telefon/tablet a közelben, megéri rácsapni egyet a letöltés gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)