Hirdetés

Game of Thrones: Conquest - már mobilon is meghódíthatjuk Westerost

|

A launch trailer kíséretében megjelent a Game of Thrones: Conquest, ami multis stratégiai játékot csinál a Westeros feletti uralomért folytatott harcból.

Hirdetés

A Telltale Games-féle Trónok harca játék folytatásáról továbbra árult el semmit a stúdió, de ennek bejelentéséig sem maradunk teljes mértékben játékos feldolgozás nélkül. Igaz, a nemrég elrajtolt Game of Thrones: Conquest nem sztoriközpontú kaland.

Hirdetés

A Warner Bros., a Turbine és az HBO közös játékában inkább a politikai intrikák tekintetében érezhetjük magunkat Westerosban, ugyanis egy online stratégiai játékról van szó, ahol minden játékos a saját házának útját egyengeti, miközben megpróbál minél többet elfoglalni a több mint száz terület közül. Viszont mivel egy-egy családnak lehetnek különböző hűbéresei és szövetségesei is, mint a sorozatban, a Game of Thrones: Conquestben is nagy hangsúlyt kap, hogy erős bajtársakat gyűjtsünk magunk köré, akik lehetőleg nem árulnak el. A szemtől szemben folytatott háború mellett szabotálhatjuk is ellenfeleinket, így remélhetőleg nem csak egyféle játékstílus vezet majd sikerre a játékban, amit már Androidra és iOS-re is letölthettek.

Ti tesztek vele egy próbát, vagy annyira nem kedvelitek ezt a műfajt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)