Hirdetés

Íme a Trónok harca mobiljáték első ízelítője

|

A Warner Bros. és az HBO kiadták a Game of Thrones: Conquest mobiljáték nyúlfarknyi kedvcsinálóját, valamint azt is elárulták, hogy mikortól tölthetjük a stratégiai MMO-t.

Hirdetés

Már mindenki nyugodtan bepótolhatta a Trónok harca 7. évadának fináléját, viszont a nem kis büdzséből készülő nyolcadik felvonásra még elég sokat kell várnunk, de a Warner Bros., az HBO és a Turbine gondoskodik róla, hogy addig se maradjunk Westeros nélkül. 

Hirdetés

Szeptemberben derült ki, hogy mobilokra készül a Game of Thrones: Conquest, egy stratégiai MMO, amelyben minden játékos a saját házát vezeti azzal a céllal, hogy vért, verítéket, szavakat és szövetségeket nem kímélve elfoglalják a Vastrónt. A készítők most bejelentették, hogy október 19-től kezdődően tölthetjük majd le az alkalmazást Androidot és iOS-t futtató eszközökre, továbbá kiadtak egy nagyon rövid teasert is: 

Érdemes észben tartani, hogy aki előregisztrál a hivatalos honlapon, az különböző bónuszokban részesül majd, ha megjelenik a teljes játék. Ti letöltitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)