Hirdetés

Már mobilokon is képesek jól futni GameCube játékok

|

Tavaly még nem tartottak ott a telefonok, hogy élvezhetően futtassák a Dolphint és az azzal elérhető címeket, de azóta nagyot léptünk teljesítményben.

Hirdetés

A Dolphin című emulátort biztosan sokan ismeritek. A programmal GameCube és Wii játékokat lehet futtatni PC-n, és ugyan volt eddig is egy Androidos verziója, az leginkább csak kísérleti jelleggel működött. Nyilván van fejlesztői előnye is ennek, sokak nem ezt tartják szem előtt, de most ebbe ne is menjünk bele, mindenki maga döntse el, hogyan hódol a retrónak. Ami viszont érdekes, hogy mostanra már van megfelelő hardver ahhoz, hogy akár telefonon is lehessen nyomni a GameCube címeket.

A lenti videón láthatjátok, ahogy GuruAidTechSupport az új Samsung Galaxy S8-on futtatja a programot, és nem csak hogy működnek a jól ismert klasszikusok, de élvezhetően is futnak. Már amennyiben élvezhető az itt látható tapicskolós irányítás egy kis képernyőn.

Az idén megjelenő felső-középkategóriás mobilokkal már képes leszel arra, hogy magaddal vidd a Wind Wakert vagy a Smash Bros.-t. Ha egy jó tanácsot elfogadsz: egy mobilt nagyon könnyű eldobni, ezért a Super Mario Sunshine-t ne játszd telefonon. Hamar összetörhet.

De legyen meg ez versben is:

Mario a zsebben, mint illegális kincs
Mostantól nem akad, probléma nincs
A lila konzol kora újra feltámad
A képernyőt nyomkodom, a Switchem még várhat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)