Hirdetés

Számos Gameloft-játékban kapunk ingyen feloldható tartalmakat mostantól

|

Az otthonmaradásra bíztat a cég az akcióval.

Hirdetés

A mobiljátékairól híres stúdió a 35 legnépszerűbb címéhez ad játékbeli javakat az elkövetkezendő hetekben. Többek között az Asphalt-széria is részt vesz a nagyjából kéthetes kezdeményezésben, és már be is válthatók az első jutalmak.

Hirdetés

A Gameloft ezzel az akcióval szeretne örömet szerezni rajongóinak a gondterhes időkben, egyben az otthonmaradásra, önkéntes karanténra bíztatja a játékosokat. A 35 mobiljátékból álló listát olyan címek erősítik, mint az Asphalt 8 és 9, a LEGO Legacy: Heroes Unboxed, különböző Disney-játékok, a SongPop 2 vagy a Dungeon Hunter 5. A következő alkalommal, amint belépünk a Gameloft programjainak valamelyikébe, automatikusan kapunk egy értesítést arról, hogy milyen újdonságot oldhatunk fel aznap, ingyen.

Az akció a hónap végéig fog tartani, addig azonban érdemes lesz minden nap fellépni a csapat játékaiba. Ti mivel szoktatok játszani, ha épp mobilozni van kedvetek?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)