Hirdetés

Gamescom 2017 - készül a Final Fantasy XV Pocket Edition

|

Ez nem egy társalkalmazás vagy egy városépítgetős mellékág: a Square Enix fejlesztői a konzolos változat fősztoriját alkotják újra egy mobilokra szánt játékélménybe keverve.

Hirdetés

A Square Enixnek nagyon bejött a Final Fantasy XV így nem meglepő, hogy az összes lehetséges platformra kiadják. Nyilván az Androidos és iOS-es eszközökre nem lehetne ráhajtogatni a nagy testvért, ezért egy stilizált grafikával, átalakított harcrendszerrel, és egyedi elemekkel megtámasztott verzióval állnak elő.

A stilizált grafika és a játékmenetbeli változtatások ellenére, a Final Fantasy XV Pocket Edition a nagy testvér kampányát fogja egy az egyben mobilokra vinni. A küldetéseket fejezetenként kapjuk meg. Összesen 10 darabban jön majd a sztori, aminek első részét ingyen játszhatjuk majd végig.

Már egy trailert is kaptunk, ami megmutatja, hogy mit is jelent ez.

A hivatalos bejelentésben arról nem volt szó, hogy mikor, és pontosan milyen eszközökre jön (azon belül, hogy iOS/Android). Reméljük nem kell várnunk sokáig ezekre az infókra sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)