Hirdetés

GameStar Hype (2012.03.09.)

|

Mazur hírei a mai nap:Assassin's Creed Recollection, Sim City 5, nincs még Valve konzol, Uncharted 3 új játékmód, next gen Xbox pletykák, erősít a Gaikai.

Hirdetés

A mai napon mazur állt a kamerák elé, ő vezette a hét utolsó Hype-ját.

A mai hírekből bizony megtudhatjuk, hogy a Valve egyelőre nem fog új konzollal berobbanni a piacra, a Microsoft a pletykák szerint nem rak az új konzoljába optikai meghajtót, lesz izgalmas koop mód az Uncharted 3-ban és a Gaikai-on keresztül már LOTRO-t is tolhatják azok, akiknek a gépe nem bír el egy MMO-t. Ja és majd elfelejtettem, megemlítettük az új Assassin's Creed iPadra optimalizált táblás játékát is (értitek ugye táblás játék iPad-en :).

Jó szórakozást, legközelebb hétfőn jelentkezünk, akkor minden valószínűség szerint aDaM fogja szórakoztatni a nagyérdeműt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)