Hirdetés

GameStar játékajánló a Call of Duty: Ghosts producerével

|

Ismételten a játékokról szól ez a hétvége, ráadásul ezúttal is üdvözölhetünk egy különleges vendéget sorainkban.

Hirdetés

SPECIAL GUEST - Los Angelesben a GameStar megkérdezte Yale Millert, a Call of Duty: Ghosts senior producerét, hogy ő mivel is tölti a hétvégéjét.
"A Call of Duty: Ghosts kivételével persze.. Mit is játszom? A Black Ops 2-t pörgetem most, rengeteg Black Ops 2 multit. Épp most vittem végig a Tomb Raidert és imádtam. Illetve túlságosan rá voltam kattanva a Black Ops 2-re és eddig nem volt időm a Far Cry 3-ra, úgyhogy most azt is játszom. Amint végigvittem visszanézek a Infinitezni [BioShock Infinite - a szerk.] is egy kicsit, mert még azt sem sikerült végigjátszani."



Julcsi - Mélyre elzárom magamban a vizsgaidőszak démonjait, és a filmnézés mellett (amit ezúttal nem kötelezően csinálok, hanem puszta imádatból) a drága Pacától kölcsönkapott L.A. Noire-ral fogok játszani. Én. Mivel a GTA V lázam már-már elviselhetetlen, lehet, hogy előveszem valamelyik korábbi részt, hogy kicsit lehűtsem magam.

Daev - Drága Paca kölcsönadta az L.A. Noire-t, úgyhogy könnyen lehet, hogy azzal fogok játszani a hétvégén, amikor épp nem a Call of Duty "nagy port kavart" Ghosts előzetesét szerkesztem a következő GameStarba, elkerülve ezzel, hogy Chava életében harmadszor társalgási hangerő fölé emelje a hangját. . Persze sokkal valószínűbb, hogy Julcsit fogom nézni, ahogy L.A. Noire-ozik a nagy tévén és engem száműz a kicsire, hogy csináljak, amit akarok. Nyehh... Mindegy, jövő héten remélhetőleg már a kezemben lesz a The Last of Us tesztpéldánya és akkor a kiérdemelt játékidőmre rásüthetem a munkabélyeget, és abba már nem köthet bele senki.



HP - Nálam ezen a hétvégén kanapén töffedéssel egybekötött Tekken Tag Tournament 2 és Injustice: Gods Among Us lesz a haverokkal. Mert megérdemlem. Meg a sört is.



Chavalier - Kezd már kiakadni a Geiger-Müller számláló, hiszen egészségtelenül sok időt töltöttem a Fallout 3 Washingtonjának üszkös romjai között. Változatosság iránti igényemet The Darkness 2 végigjátszással próbálom csillapítani. Felcseréltem az egyik játékot, amiben embereket lehet cafatokra lőni egy másikra, melyben ugyanezt tehetem meg. Ne is kérdezzétek...



Gyu - Star Trek Online: Legacy of Romulust tolom, már 34-es szintű a romulán karakterem, és meglehetősen jó a sztorivonal. Emellett a frissen megjelent és nagyon jól sikerült Van Helsinget gyepálom kissé, elvégre magyar termék és tényleg jó lett. Béta témában a Dragon's Prophet és a The Mighty Quest for Epic Loot van teritéken. S ha marad még időm ezek után másra, akkor folytatom a Brütal Legendet :)



Paca - Annyira szeretnék a tegnap említett Chemical Spillage Simulationnel játszani, de sajnos még nem lehet. Ugyanakkor ott az iOS-es, ingyenes Hardest Game Ever 2, amit EndreMan mutatott meg nekem tegnapelőtt közvetlenül azután, hogy egy rendkívül érdekes trükkel (kihúzott egy szőrszálat a szemöldökéből, majd a laptopomra tette) kizökkentett a munkamenetből. Szegény Xboxom most pihen, felkészítem őt az augusztus-szeptemberre, meg persze a GS Táborra.



Szada - Megakadt a szemem a polcon díszelgő Fallout 3 dobozon, és ha már szemezni kezdtünk, elvittem egy randira. Most a maghasadásnál tartunk, legalábbis ami a játékmenetet illeti, ugyanis felrobbantottam az atombombát, némi lelkiismeret furdalással küszködve. Aki nem érti miről beszélek, ne habozzon és szerezze be a játékot, aki pedig érti... nos, én is csak gyarló emberi lény vagyok és az vesse rám az első mutáns csótányt, aki még soha nem robbantott atomot.



kacor - Háttööö. Volt balszerencsém kipróbálni a Gameloft csigás-pénzpiócáját, az Epic-et, úgyhogy most a Murder Filesszal, a Kairóval és Witcher 2-vel próbálom elkerülni az agyvérzést.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)