Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mivel a jelek szerint idén elmarad a strandszezon, inkább visszabújtunk kocka formájú kuckónkba, ahol virtuális világok nyújtanak menedéket.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy mivel játszunk júniusban, lássuk, hogyan töltik a kollégák a hétvégét. Természetesen továbbra is szeretnénk, ha ti ugyanúgy ajánlanátok kipróbálásra érdemes játékokat.



Sophiaso - Végre újra elővettem a bátorságot és a remélhetőleg megmaradó emocionális stabilitást, hogy folytassam a Telltale-féle The Walking Dead játékot. Már csak a 4. és 5. epizód van hátra. Plusz, amikor épp valami kevésbé súlyosra vágyom, Ilomilózom, amit a héten vásároltam meg ikszbokszra. Csudijó!



Eprespuszedlee - Volt szerencsém kipróbálni a The Incredible Adventures of Van Helsinget. Kissé szkeptikusan ültem neki, aztán hirtelen magába szippantott és csak hat óra múlva volt hajlandó kiköpni, biztos túl rágós voltam neki, bezzeg a porhanyós szörnyek... Emelem kalapom a készítők előtt! Ha Nightwolf átadja a helyét a gépnél, akkor rápillantok még ma a bestiavadászra. Más esetben csak körberakom a frissen vásárolt épületemet növényekkel a Plants vs. Zombies Adventuresben, hogy ne rombolja földig egy újabb zombi invázió.



Mocsy - A véget nem érő családi programok mellett csak egy kis Diablo III farmolásra marad időm, de csak módjával. Sajnos 65-ös paragon szint fölött már nagyon lassan jönnek azok a bizonyos tapasztalati pontok.



HP - A GSO megújulása miatt most nehéz a kikapcsolódás, de ha van egy kis időm, akkor az Assassin's Creed 3 a befutó. Sajnos nekem nem volt időm játszani vele megjelenéskor, így most ébredek rá nagyságára. A magyar fordítást kritizálókat pedig nem értem, messze a legjobb itt a hangulatátvitel, főleg a Dishonored után. Már csak idő kellene, de arra nincs cheat kód.



Chavalier - Oly sok szépet és jót hallottam a Tomb Raider reboot kapcsán, hogy úgy éreztem, feltétlenül ki kell próbálnom. Pár napja megvettem, belöktem az Xboxba, és azóta komoly nehézséget okoz kötelezettségeim teljesítése, mint például a rám váró CastleStorm teszt. Nehéz lesz, látom előre.



Daev - A The Last of Us végigjátszása olyan 12-15 óra az előzetes hírek szerint. Ez játékújságíró szemmel 18-20 óra is lehet, úgyhogy azt hiszem elég biztosan állíthatom, hogy mással nem nagyon lesz időm játszani. Ugyanakkor nem is akarok. A Naughty Dog már az Uncharted széria óta benne van a top 3 kedvenc stúdióm között és eddig nem okoztak csalódást. Szerdán elmesélem nektek, hogy milyen volt.

aDaM - A hétvégén jár le az a böjt, amit a Bioshock Infinite után fogadtam. Jövőhéten indulunk Mazurral és Endrével az E3-ra, úgyhogy felszopó programként részemről The Last Of Us maraton várható, hogy hangulatba kerüljek. És persze jó sok alvás…mert a most következő 3 hét tömény adrenalinsokk!Mindenki készüljön, kezdőőőődik az E3!

Gyu - Valami Chava nevű felhívta a figyelmemet a héten a Star Wars: The Old Republicra, így most újra rákattantam, tolom a küldetéseket. Emellett 1 dolcsiért megvettem a Telltale Bundle-t, így most Vissza a Jövőbe hétvége lesz esetleg Sam & Max-szel körítve. S ha mindez nem elég, egy kis Star Trek Online mindig belefér :)



Paca - Ha a The Last of Us miatt nem kellett volna Daevhez juttatni a tesztelői PS3-at, akkor befejezném a Remember Me utolsó két küldetését. Így viszont megmaradok a saját játékaimnál, és felbátorodva azon, hogy elég csúnyán kiejtettem Claptrapet az utolsó körben a Poker Night 2-ben, ma szintén ezzel a céllal látok neki a mókázásnak. Ugyanakkor az internet valamely pontján láttam egy gifet a Rollercoaster Tycoonból, lehet, hogy fel is fogom telepíteni azonmód.



Nightwolf - Játszani? Kinek van ideje játszani!? Egész hétvégémet a Guild Wars 2 új titkos ugrabugrája fogja lekötni!



Dudu - A netbookomon az NFS: Underground, a nagy gépemen a Race Driver: Grid dübörög, úgyhogy autós játékokkal el vagyok látva bőven. Ezeken kívül a Thunder Wolves című helikopteres lövölde csodát nyúzom, amit a magyar Most Wanted Entertainment készített, brace yourself, interjús teszt is coming.
Frissítés: végül nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és a GRID 2-t is bepöccintettem, de eddig hatalmas csalódás az első részhez képest. A grafikán kívül mindenben visszafejlődött a játék, az imént például jobb első kerék nélkül fejeztem be és nyertem meg egy versenyt. Ne már...



Hunter - Folytatom a Diablo III farmolást. Második karakteremmel haladok a 60-as szint felé és már nincs meg bennem a kezdeti lendület, de azért küzdök rendületlenül. Ezen kívül még a Dust: An Elysian Tail lesz a hétvégi program. A valaha volt legkedvencebb játékom a Jazz Jackrabbit 2 és a Dust ugyan annak a drága embernek a munkáját dicséri, aki az antropomorf nyulak kalandjaiért volt felelős így számomra kötelező alkotás.



Szada - Sikerült Steamen szeret tennem a The Incredible Adventures of Van Helsing egy példányára és nagyon megvagyok elégedve a magyar Neocore Games munkájával, le a kalappal srácok! Hangulatos, addiktív, remek párbeszédek, remekül megkomponált dallamok, pár szellemes magyar vonatkozás - egyszerűen zseniális, ráadásul most jött hozzá egy ingyenes DLC is.



kacor - Warhammer Quest iOSra - remek lett, a Sorcery!-t már letoltam, és Ace Attorney HD! Végre.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)