Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Legénybúcsú, esküvő, és sok-sok játék. Ismét egy hétvége, amikor nem unatkozik a Gamestar szerkesztőség.

Hirdetés

Sophiaso - Szombaton egy rokonom esküvőjére megyek, viszont kézikonzolt nem viszek, így marad a vasárnap a játékra - ríviai Gerálttal fogok tovább kalandozgatni a Witcher 2-ben, illetve ha valakit találok majd co-opra, akkor maxolgatom tovább a Borderlands 2 challengeit. Így jár az, aki hosszú játékokba "vágja a fejszéjét", ki tudja, hány héten keresztül írogathatom még a játékajánlóba, hogy vicserezem... :)

Paca - A héten annyi dolgom volt (és van), hogy „csak” 12 óra Lost Planet 3 fért bele az időmbe. Egy nap alatt. Én sem értem, de annyi biztos, hogy rendkívül fáradt vagyok, így ha épp nem tartalmat gyártok vagy alszok, megpróbálok időt szakítani egy kis Saints Row IV-re. Bár abból úgyis az lenne, hogy „csak még egy mellékküldetést", aztán hajnalban eszmélek rá, hogy ideje lenne lefeküdni.

Mocsy - Ezen a hétvégén sem fogják nekem odaítélni az Év apukája címet! Megérkezett a Diablo III konzolos változata és a terv az, hogy egy éjszakába nyúló, maratoni Diablo III coop meccs keretén belül Csongor fiammal véget vetünk a démonok sötét üzelmeinek. Nálunk ez amolyan apa-fia program, mások fociznak, társasoznak és barkácsolnak együtt, mi meg démonokat hentelünk. A maradék szabadidőmben meg a Hannibált és kedvenc házi elefántjait viszem el az Alpokba egy kis római vakációra. Itt az ideje, hogy megváltoztassam a történelmet és földbe döngöljem a római patríciusokat.

EndreMan - Már vágom a centit a FIFA14 megjelenéséig, de addig persze, a FIFA13 még mindig képes felidegelni, ráadásul tegnap éjjel még egy cheatert is kifogtam. Nem vicc, frapsoltam és be is jelentettem az EA-nál, csak azt a 2 meccset, amit buktam ellene, és a továbbjutásom ment el rajta, már sosem kapom vissza. De, hogy aktuális is legyek végre egyszer, beszereztem a Splinter Cell Blacklistet, úgyhogy többnyire csendben és árnyékokban szeretném tölteni a hétvégét, Sam Fisherrel.

HP - Nálam már GTA-fesztivál indult, szóval a Grand Theft Auto IV Gay Tony misszióit gyűröm éppen, hogy hangulatba hozzam magam. Nyilván annyira kell hangulatba hozni a GTA 5-re, mint kamaszfiút a nyögdécselős-gyömöszkölős filmek nézésére, már majd megőrülök, hogy szeptember 17-én a kezembe vehessem a Rockstar agymenését. Ha esetleg október elején már nem dolgozom itt, akkor tudjátok, hogy ezért volt. Mert elvette az életem. Sziasztok.

mazur - HP válaszától teljesen függetlenül itt kérnék meg minden kollégát, hogy vegyen fel friend-nek Xbox Live-on és PSN-en is, hogy folyamatosan monitorozhassuk a munkaidőben megszerzett GTA V trophy-kat és achievementeket. Köszönöm. Én magam hétvégén, tehát szabadidőmben a Metro: Last Light-ot fejezem be, mert ha minden igaz, a jövő héten már jön is hozzá új DLC, illetve ha addigra magához térne tetszhalott PC-m, akkor a Gone Home-ot is.

Eprespuszedlee - A hétvégémet a nagymamámnál töltöm, aki nagyobb gamer, mint én. A Rayman Raving Rabbids 1. részével - két pitesütés között - biztos nyomulunk majd. Az a kedvence. DAAAAAAAAAAAAA!!

Nightwolf - Elegem van abból, hogy 24 órából áll egy nap! Szeptember 17-ig tessék 5-re leredukálni. Ebbe a várakozásba szinte belebetegszik az ember és a végén azon kapja magát, hogy nyilvános helyen zokog és bágyadtan ringatózik. GTA ötöt akarok!... Addig meg játszom a szintén Rockstaros Red Dead Redemptionnel.

Dudu - Mielőtt újra visszamerülök az Iskola 2013-2014. "Első félév" című DLC-jébe, utolsó erőmmel megállítom az Egyesült Államokat fenyegető Feketelistát a Splinter Cell: Blacklist-ben. Persze csak akkor, ha nem mondja be az unalmast a gépem: pár nappal ezelőtt például szét kellett kapnom, mivel meg se nyikkant, kész csoda, hogy miután újra összeraktam (egy csavar ezúttal valahonnan kimaradt, megesik az ilyesmi), hajlandó volt elindulni. Nem vagyok egy nagy technikai zseni, lehet ez a probléma. Ugyanitt: számítógép eladó.

Gyu - Az új Humble Weekly Bundle ismét Paradox-játékokkal van tele, ami az én terepem, így a Neverwinter Midsummer fesztiválja mellett az Europa Universalis III Complete, War of the Roses: Kingmaker, Warlock: Master of the Arcane, Leviathan: Warships, Dungeonland és The Showdown Effect kipróbálása várható - a hat játék egy dollár egy centért :)

Chavalier - Egy kedves barátom legénybúcsúja a program, aminek az utóhatásait kiheverni komoly feladatnak ígérkezik. Ha sikerül még hétfő előtt, akkor befejezem a StarCraft II: Heart of the Swarm kampányát, és belevágok a The Raven: Legacy of a Master Thief point & click kaland második fejezetébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)