Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Tízéves hiátus után visszatérő mestertolvaj, titánok, manga lányok és egy vadiúj MMO csapott le a szerkesztőség gyanútlan tagjaira. Mi így pihenünk a hétvégén.

Hirdetés


BZ - Ó, fájdalom! Ó, borzalom! Ó, a várakozás kínja! Egész hétvégén nem tehetem be a lábam a Rustban végre megtalált nyugis szerverre, mert holmi szóló EP-t kell felénekelnem. Pedig több hetes Orüsszeia után megtaláltam az első tényleg barátságos szervert. Hosszú, rögös út vezetett idáig, az egyik helyen rám szabadultak a bunkó keleti trollok és még a kezdő kődarabomért is hátbalőttek, aztán egy másik szerver kiesett, a harmadikat wipe-olták, a negyedik „előbb összedőlt, aztán leégett, és csak utána süllyedt el"... Ráadásul, sajnálattal kell közölnöm, hogy az egyetlen magyar szerver, amit találtam, eléggé sűrűn volt pettyezve bárdolatlan modorú és viselkedésű honfitársakkal, így azt is ott kellett hagynom. Sebaj, hétfőn bepótolom a hétvégét, addig pedig egy mikrofonnal, effektekkel és stúdióberendezéssel játszadozom.

Daev - A hétvégén folytatom a Titanfall tesztelését. Természetesen lesz belőle élménybeszámoló is, meg videó és livestream, úgyhogy nem maradtok le semmiről. Ha sikerül egy kicsit kiszabadulnom a mechekkel súlyosbított háborúból, akkor visszanézek a DayZ-be is, szokatlanul sokat élt már ez a karakterem, úgyhogy ideje megöletni egy buggal.

Gyu - Amikor gépközelben leszek, a Sid Meier's Railroads tuti játszik, tovább építgetem az igen egyedire sikerült Minecraft pályámat és, megszerzem végre a negyedik éves ajándék-űrhajót a Star Trek Online-ban :)

Mocsy - Nagyon szigorú leszek és csak a WildStar bétáját fogom tolni, hogy legyen belőle élménybeszámoló a jövő hét elejére. Olyan 20-30 órát tervezek eltölteni a két karakteremmel, kiket 15-ös szintig fogok feltápolni, mivel csak azokról a szintekről lehet írni. Amúgy eddig nagyon tetszik, imádom a rajzfilmszerű stílusát, tiszta „vanilla WoW" hangulatot áraszt.

mazur - Bár már leadtam a Thief tesztet, a hétvégén azt hiszem elkezdem a játékot elölről. Most bedobom a gyeplőt, és nincs lopakodás, nincs kegyelem. Kollaboráns városőrök, végetek!

HP - A Valentin-nap kiadott GTA Online frissítést ki kell próbálni, ami egyáltalán nem romantikus, de annál mókásabb időtöltést ígér. Pacának van egy tuti kérója, egyelőre oda járok mosakodni meg vedelni, de sajnos nem olyan jó nő (igen, a játékban Paca nő, ahogy a livestreamben is láthattátok), hogy öröké ott lógjak. Szóval megyek bűnözni, amint időm engedi, addig tisztességes dolgozó ember vagyok.

Paca - Miután múltkor térdenrúgtam a quadon ülő HP-t, aki bele is halt ebbe, most örömmel próbálnám meg mégegyszer. De ha GTA Online-ozni nem is fogunk, folytatom a Tomb Raider Definitive Editiont, mert egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a játékba. Elkezdtem Xbox 360-on és már ott is tetszett, de azok az apróságok, amikkel - a grafika mellett - felturbózták ezt a kiadást, abszolút megvettek. Hát ez a fáklyagyújtás! A DualShock 4 villogása, amikor ég Lara kezében a fáklya! Jajj, anyám.

Duncan - Egyrészt a Flappy Birdben kreálok Paca számára elérhetetlen rekordokat, másrészt végre elkezdtem nyüstölni a China Risinget a Battlefield 4-ben. Ütős kis cucc az.

Szada - Sikerült bejutnom a Dead Island Epidemic bétájába, így amint kis időm engedi próbálgatom a játékban rejlő lehetőségeket. Nem rossz, de lehetne jobb is. Remélhetőleg a fejlesztők pakolnak még bele elég tartalmat ahhoz, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben.

 

RG - Régóta tervezem leporolni a Screamer 4x4-et, hogy ismét olyan játékkal játszhassak, ami messze kiemelkedik mind közül az autós címek terén. Aztán ha ráuntam, akkor jöhet egy kis OMSI 2, majd ezt követően a The Elder Scrolls V: Skyrim, amit nagyon régóta hanyagolok, tehát gyanúm szerint elölről kell kezdenem, hogy ismét formába lendüljek, de sebaj. Miután erre is ráuntam, befejezem a Call of Juarez: Gunslingert, majd nyomok egy kört a WRC: Powerslide járgányaival és ha esetleg még nincs hétfő reggel, akkor mindenképpen belepasszírozok némi Anno 1404-et. Nos, ez lenne a terv. Mivel azonban egy nap nem 128 órából áll, ezért legjobb esetben is marad a péntek esti Condor multi a hozzám hasonlóan télen földre kényszerített pilótabarátaimmal (értsd: iszunk néhány sört és közben játszunk), illetve ha még belefér, akkor egy gyors pasziánsz, vagy aknakereső, de más biztosan nem.

Nightwolf - Lesz ám sírás és fogak csikorgatása, Lion's Arch! Három nap múlva ugyanis elszabadul a pokol és megkezdődik ennek a gyönyörű területnek a feldúlása. Addig viszont kihasználom a fennmaradó időt, szívom a jóféle tyriai angyalport és felpörgetett állapotban bejárom minden zegét-zúgát a helynek, mert ha hihetünk a köztéren rikácsoló rikkancsnak, akkor örökre meg fog változni ez a hajókból épült város!

Eprespuszedlee - A hétvégén megacélozott idegrendszerrel vetem bele magam a hősködésbe és minden csí-energiámat arra koncentrálom, hogy Gran Pulse világát megszabadítsam a rémuralomtól, ami káoszt és szenvedést hozott népére. A játékban erre tizenhárom napom van, de a Lightning Returns: Final Fantasy XIII tesztre ennyi időm nem lesz, úgyhogy be kell tűrnöm a mellvértemet a cicanacimba és be kell bikáznom a fluxuskondenzátort.

Chavalier - Amikor mazur behozta a szerkesztőségbe a Thiefet, nem tudtam megállni, hogy ne próbáljam ki azonnal. Szerelem volt első lopásra, illetve az lett volna, ha nem imádnám a szériát a kezdetektől fogva. Mivel azonban a megjelenés még odébb van, a tesztpéldányt pedig úgy óvja ügyvezetőnk, mint Gollam az ő Drágaságát, Dishonoreddel hangolok a nagy napra DLC-kkel kiegészítve. Emellett vissza-visszatérek majd Albionba, mert akad még pár démonkapu és ezüstkulcsos láda, aminek nem leltem meg a nyitját.

 

Dudu - A terv az, hogy visszamerülök az Insurgency világába, valamint belekóstolok a Loadoutba, és ha marad még időm, a The Wolf Among Us - Episode 2 sem menekülhet. Az persze jó kérdés, ezek közül mit sikerül megvalósítani.

A legfontosabb kérdés viszont ismét az, hogy ti mivel játszotok a hétvégén. Osszátok meg velünk és egymással. Ajánljatok időtlen klasszikusokat és új kedvenceket másoknak kipróbálásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)