Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szeretjük a hétvégéket, pláne, ha olyan hosszúak, mint a mostani. Ki is használjuk minden percét. Lesz, aki tanulással, mások kikapcsolódással töltik ezt a négy napot.

Hirdetés

Paca - Időszerűnek éreztem, hogy többévnyi kihagyás után visszatérjek a World of Warcraft világába. Utoljára a Wrath of the Lich Kinggel játszottam, tehát a Cataclysm és a Mists of Pandaria tartalmai is újak nekem, de egyelőre úgy döntöttem, csinálok egy Pandaren monkot, és vele vágok neki az ismeretlennek. Emellett persze családozás is lesz a hosszúhétvégén, de még nem körvonalazódott a program. Ja, és tanulni is fogok (Analízist, ha mást nem), tanuljatok ti is!

daev - Printes cikkeket kell írnom. Cikkeket kell írnom a printbe. Printbe írom a cikkeket. Cikkeket. Printbe. Írok. De közben lehet, hogy DayZ-zem is egy kicsit, sőt, ezekben a percekben éppen a Steam Star Wars Collectionjével szemezek és azon gondolkodom, hogy akarok-e még enni a hónapban.

 

Gulius - Természetesen a Final Fantasy X HD Remaster van műsoron és ahogy a dolgaim mostanában alakulnak ez lesz a program még vagy 1 hónapig. Aztán jöhet az X-2. Közben pedig nekiállok végre a Black Flagnek is merthogy sikerült egy jóféle VGA-t szerezni, így teljes pompájában élvezhetem a kalózélet szépségeit is.

Chavalier - Vélhetően a családi körben elfogyasztott, saját fogásból készült halászlé lesz az elkövetkező napok fénypontja, ám amikor épp senki sem figyel, gyorsan bekapcsolom az Xboxot és megoldok néhány ügyet az L.A. Noire-ban. De hogy ne csak szórakozásról szóljon ez a kellemesen hosszúra nyúlt hétvége, végigjátszom - szigorúan PC-n, hogy visszaálljon az egyensúly - az Outlast: Whistleblower kiegészítőt, amiből cikk is lesz, feltéve, hogy túlélem.

Sophiaso - Mivel múlt hétvégén végül nem jutott rá idő, erre a hétvégére maradt az El Shaddai folytatása. Kíváncsi vagyok, ezúttal sikerül-e valami igazi értéket találnom benne a szép képi világán kívül, amiért érdemes lesz tovább játszanom vele.

RG - Mivel néhány napja már az otthonomtól 600 kilométernyire vagyok, ezért túl sok játék nem várható. Elhoztam ugyan a gépem, de még csak össze sem raktam, mert eddig nem jutott rá idő, szóval játék vélhetően az elkövetkezendő másfél hétben sem sok várható. De ha mégis összejönne, akkor ott folytatnám, ahol otthon abbahagytam, vagyis a GTA IV: The Ballad of Gay Tony lenne műsoron.

Dudu - Sajnos akármennyire is szuggeráltam, a szakdoga nem írta meg önmagát, úgyhogy a hétvégén az lesz a főprogram. Mellette a The Amazing Spider-Man 2-t tesztelem, és igyekszem észben tartani Ben Kenobi szavait a Harry Potter-ből: a nagy Erő nagy felelősséggel jár. Ha marad még egy kis szabadidőm, tovább folytatom a hasadt elme komplexitásáról szóló Ether One-t, illetve elkezdem végre a Trials Fusion-t. (Akinek megtetszene az alább látható videó zenéje, az a Digital Sons - I AM szavakra keressen.)

Gyu - Születésnapomra kaptam egy gyönyörű Nintendo Entertainment System konzolt, amelyhez egy Super Mario 3 kazetta is járt - így a hétvége egy részét a nosztalgia jegyében töltöm majd el. PC-s fronton egy béta és egy remake lesz terítéken. Elsőként az 1849 (irány kaliforniai aranyláz) másodikként a Settlers II klón Widelands kerül terítékre majd.

Hunter - Jövő héten kezdődik a League of Legends All Star, amitől olyan szinten hiper hyped állapotban vagyok, hogy két hete csak és kizárólag ranked meccseket vagyok hajlandó játszani és csak a junglereket tudom meglehetős vehemenciával szidni (általános midlaner betegség). Na jó, néha azért egy-egy Hearthstone kör is becsúszik, de csak, hogy ne veszítsem el a zen állapotot. A lenti videót pedig mindenkinek ajánlom, aki szereti az eSportot.

Szada - Továbbra is a Mass Effect 3, már a végjátéknál tartok és eddig sikeresen elkerültem a világhálón hemzsegő spoilereket a befejezéssel kapcsolatban, szóval nagy katarzisra számítok!

HP - Szerettem már bele a Wii-s Super Mario Bros. játékba, a Sonic Generationsbe, de most a Rayman Legends teljesen beszippantott. PS Vitára szereztem be a PlayIT-en, azóta rabja vagyok teljesen. Írnék róla nektek szívesen egy csomó érdekességet, de akkor ki fog játszani vele?

Kaci - Egy teljes hónap szenvedés után végre visszakaptam az alaplapom, így hétfőn soha nem látott lendülettel ugrottam bele a ... munkába. A hétvégére tehát fel van adva a lecke: bepótolni az elmúlt egy hónap minden kimaradását. Valószínűleg egy kis Dota 2-vel fogok kezdeni, aztán feldobom a Thief-et, nekikezdek végre a Mass Effectnek, és ha vasárnapig nem ájulok el a gép előtt, akkor pénzfeldobással döntök, hogy a Bioshock Infinite-et vagy a Deus Ex Human Revolutiont játsszam-e újra előbb. Igen, ez a terv elfogadhatónak tűnik.

Nightwolf - Családlátogatás és sütilootolás addig, amíg az inventory bírja. Semmi játék, semmi terpeszkedés a gép előtt… Most, hogy a nők megnyugodtak és kimentek a szobából, azért elárulom, hogy a szokásos Guild Wars 2 körök meglesznek.

Tonight - Éppen elkezdődött a csodálatos hosszú hétvége, nekem pedig már nagyjából az első 10 másodpercben megtelt tennivalókkal, így azt hiszem folytatódik az a szomorú tendencia, hogy nem igazán van időm játékra. Ha éppen nem valamiféle differenciálegyenleteket bűvölök, akkor azért nyomkodom egy kicsit az Earthbound-ot, ha már úgy is annyira megtetszett, hogy mennyire bizarr.

- Nincs igazán semmi új a nap alatt, megy a Diablo 3 és a Chivalry Medieval Warfare. Bevallom közrejátszik benne a vizsgaidőszak közeledő démona is, hogy nem mertem elkezdeni semmi újat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)