Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Számunkra szombat is gyermeknap, hiszen az egész hétvégét a Millenáris területére szervezett PlayKID-en töltjük.

Hirdetés

BZ - Soha, de soha, de soha nem jött még vissza kult-játék olyan dicsőségesen és nagyszerűen, mint a Wolfenstein. Egyszerűen nem tudok leszakadni róla. Imádom. Most épp überbrutál módban igyekszem végigtolni, és persze pattogósan káromkodom közben, de mégis. Ez a játék nálam 99 százalék, bárki bármit is mond. Benne van az összes hagyományőrző elem a nehézségválasztó képernyőtől a felvehető páncél bónuszok formájáig (az alvós retrómód meg egyszerűen fenomenális), emellett pedig kinyílt az egész univerzum, a főhősnek arca, hangja, története van, jól kidolgozott társai, engem még a folyamatos dörmögése sem zavar, sőt. Emellett grafikában, zenében, és a játszhatóság élményében is atomjaira maxolták a lehetőségeket a fejlesztők, szóval el vagyok veszve teljesen. Megyek is vissza egy kicsit, és én leszek az összes cybernáci számára a Götterdammerung!

HP - Ezen a hétvégén gyereknapi zsúr végig a Millenáris területén, a PlayKID keretében vagyok most többedmagammal bohóc és porondmester. Leginkább annak örülök majd, ha mások játszanak, de ha lesz egy kis időm, akkor PS Vita és Persona 4 Golden. Eléggé érdekes bár még csak 1-2 órám van benne, de izgatottan várom, hogy mi sül ki ebből.

Dudu - Ha az Erő is úgy akarja, EndreMannal szombaton sikerül időt szakítanunk a Mysteries of the Sith és a Jedi Knight II című klasszikusokra, vasárnap pedig én is a PlayKID színpadon pörgök, forgok, de nem rúgok, nem harapok, helyette cukorkát osztogatok. Közben persze eldörrenhet egy-két Injustice meccs a mobilomon, mivel végre megszereztem Flash-t, és sikerült jócskán feltápolnom az utóbbi időben a kis villámhárítót.

Gyu - A héten néhány retro-őrülttel karöltve kitaláltuk, hogy május 31. legyen az I. Nemzetközi Amiga Nap! S valahogy úgy alakult, hogy ripsz-ropsz én lettem a főszervező, így most ennek az eseménynek a szervezésével, a hír minél szélesebb körű elterjesztésével vagyok elfoglalva - amennyiben közületek bárki csatlakozna az ünnepléshez, az Amiga Day FaceBook oldalán ( https://www.facebook.com/groups/amigaday/ ) minden információt megtalálhat, és ha már arra jártok, csatlakozzatok is! - Egykori Amigások, mai Amiga kedvelők gyertek-gyertek folyton-folyvást! Ebből is következik, hogy a hétvégén javarészt amigázni, Amiga játékokkal játszani fogok. Amikor meg pihenek, akkor MineCraft, Men of War: Assault Squad 2 és AfterFall InSanity EE lesz (ha már ez utóbbit ingyé' megkaptam).

Mocsy - PlayKID egész hétvégén, nem szeretnék annak a bőrében lenni, aki jövő héten valami sületlenséggel kerül elém. Szerintem pár nap szabadságot is megkockáztatok keddtől. És bárki bármit mond ennek semmi köze ahhoz, hogy keddtől elérhető a Watch Dogs. No way.

Nightwolf - Kicsit kötelező jelleggel pihenés lesz, de a Guild Wars 2-ben ismét beköszöntött egy újabb fesztivál, ezért muszáj leszek megmutatni magamat, de tényleg csak a lazulás szigorú keretei között!

Daev - Ez a hétvége a Watch Dogs tesztelésével telik majd. Aiden kalandja elég hosszúra nyúlik, Chicago pedig tele van meglepetésekkel, úgyhogy beletelik egy kis időbe, mire mindent végignézek. Kedden élménybeszámoló. Lehet, hogy én is kinézek a PlayKID-re, úgy hallottam lesz Guitar Hero!

Gulius - VGA kártyám továbbra sincs, hála a fantasztikusan rugalmas magyar nagykereknek és a csodálatosan pimasz garanciális feltételeknek. Nagy elszontyolodásomban előkerestem egyik régi kedvencemet ami még a szekrény alól előkotort tartalék videokártyával is elindult. Jagged Alliance 2…. ráadásul widescreen moddal…legjobb game ever.

Kaci - A hétvégét én is a PlayKID-en töltöm, ahol gonosz varázsló módjára szívom majd magamba az őrjöngő ifjúság minden életenergiáját, hogy ez adjon erőt az előttem álló vizsgaidőszakra. Ebből fakadóan játékra valószínűleg nem sok időm marad majd otthon, de ha mégis, akkor az minden bizonnyal Dota 2 lesz, a Compendium brutális xp bónuszainak köszönhetően ugyanis csak úgy lépkedem a szinteket.

Chavalier - Úgy terveztem, hogy nekifutok a Wolfenstein: The New Ordernek Über nehézségi fokozaton is, csakhogy Daev egy kutyákról előadott zavaros mesére hivatkozva lenyúlta a PS4-et. Szóval nem maradt más hátra, mint előre: fejest ugrom a kétnapos PlayKID-be. Viszont ha lesz egy kis időm, most már tényleg megnézem, miért olyan rossz a Call of Duty: Ghosts híre.

Szada - The Incredible Adventures of Van Helsing 2, ami újfent zseniális lett, beleértve a magyar fordítást is :)

Hunter - Sajnos a hétvége jó részét nem tölthetem otthon, de abban a pár órában valószínűleg én is kiélvezem a Dota2 Compendiumom nyújtotta brutális XP bónuszt. Összeraktam egy brutális bevásárlókosarat is, de egyelőre úgy is marad a dolog, mert a teknősöm cuccai felemésztették minden gamingre szánt aprómat (amit egyébként egyáltalán nem bánok). Esténként persze League of Legends a haverokkal, de az már alap. Éjjel egyébként lehet tizedszerre is bedobom a Free To Play: The Movie-t.

Tonight - Sajnálatos módon sok sorstársamhoz hasonlóan engem is fogságába ejtett az oktatási rendszer, így a hétvégém leginkább a vizsgákra és szigorlatra való minél alaposabb felkészüléssel fog telni. Mindkettő tökéletesen alkalmas arra, hogy szénné égesse az agyam, ennél fogva ha lesz is pár percem játszani, azt valami agymunkát nem igénylő játékkal fogom tölteni, pl Doom.

- Jövő héten két szoros egymásutánban következő vizsga néz rám fenyegetően, úgyhogy a hétvégém a fotográfiával, illetve a nemzeti kultúra és a média viszonyával foglalkozó szakszövegekkel fog telni. Ezek után pedig nem valószínű, hogy sok kedvem lesz még többet a monitor előtt ülni, úgyhogy nem sok játék várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)