Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Úgy fest, hogy ezen a hétvégén is játszunk, már akinél épp nem a festés játszik.

Hirdetés

Mocsy - A ház egyik fele Dexter Morgan "trancsír" szobájára emlékeztető fóliaborítást kapott, mivel festők dolgoznak serényen azon, hogy az őszi szezon játékait minél esztétikusabb környezetben fogadhassam. Minden elektronikus berendezés szétkapva, nincs TV, Facebook, internet, számítógép és konzol, a család videojáték függő része teljes letargiában van. Vasárnapra elméletileg minden szép lesz, de ahogy elnézem az állapotokat takarítani fogok még a jövő héten is.

Chava - Simpsons maratont tartok, mert akad pár rész, ami eddig kimaradt az életemből, és ahelyett, hogy megpróbálnám beazonosítani őket, inkább újranézem az egészet. Ezen felül befejezem Paul S. Kemp új regényét, a Godborn-t is.

HP - Egy kis Dead Rising 3 PC-s tesztelés Endrével, mellette Diablo III: Ultimate Evil Edition, mert ez már családi program otthon. Megyek is most, bocsi.

RG - Kifelé haladunk a vitorlázórepülő szezonból, éppen ezért minden rendelkezésre álló (és megfelelő) időt a reptéren töltök. Ezen a hétvégén reptetjük meg a World of Warplanes nyerteseket, tehát a szombat mindenképpen erről szól és arról, hogy a srácok maradandó élményekkel távozzanak. Aki pedig esetleg ejtőernyőzésen törné a fejét, az ne feledje, Isten akaratából csak az eső és a madársz*r hullhat az égből. Szóval inkább vitorlázni gyertek!

Paca - Lévén a múlt hétre kaptam egy kis kimenőt (amibe pontosan egy nap strandolás fért bele a festői Bogácson), csütörtökön lehúztam egy tízórás Watch Dogs maratont (sztori kész, meg néhány mellékküldi, de még így is csak 35 százalék körül tartok), és igen, kérek még. Ugyanakkor szombaton Szegeden leszek a World of Warplanes verseny nyerteseivel, próbálok nem egy vitorlázógép elé/alá/fölé állni, vasárnap meg a GSO-t gondozgatom hatalmas odaadással, meglátjuk, mikor tudok időt szorítani a játékra.

Gyu - A Godusból megint készült egy újabb verzió, amelyben ismét jó néhány újdonság, változás található és maga Peter Molyneux magyarázza a dolgokat játék közben. Ez tuti hétvégi program. Ahogy a Habitat pre-release verziója is, ami nem más, mint egy űrállomás-építő szimuláció, azonban mindezt az űrben bucskázó technoszemétből kell összerakni. Ezek mellett az igen ígéretes Pure Poolt is tuti nyúzni fogom.

BZ - Fesztiválos-koncertezős hétvége van, szóval az immár 60 fölé ugrott Dermedve WoW-os kalandozásai mellett csak valami rövid, de szórakoztató dolog jöhet számításba. És miért ne sokkolnám a tizenéves GS olvasókat azzal, hogy első számítógépem, a néhai ZX Spectrum egyik klasszikusát kapjam elő? Emulátorból szerencsére nincs hiány, és a nyertes játék a Chaos lesz, aminek ugyan olyan grafikája van, hogy manapság egy 10 perc alatt összedobott flashjáték is állva hagyná, de ne feledjük, ez a gyöngyszem 1985-ben készült. Én 11 éves voltam, és ti? Egyébként meg egy baromi hangulatos ötletről van szó, amikor varázslók közdenek meg egymással úgy, hogy nem pálcáikkal csépelik egymást (mármint varázspálcáikkal, ti kis izék), hanem különféle varázslatokat indítanak egymás irányába, amik persze vagy sikerülnek, vagy egy puffanással elszállnak. Ráadásul az egészet megkavarták azzal, hogy vannak illúzió-varázslatok is, amik minden esetben sikeresek, és az így létrehozott sárkányok és zombik elvben úgy néznek ki, mint az igaziak, viszont egyetlen "hitetlenség" ellenvarázzsal köddé válnak. Ha van pár percetek, kapjatok le egy emulátort, és keressetek rá a játékra valahol, érdemes megtapasztalni, hogy majdnem 30 éve is voltak már király gémek. Mellesleg remake-ért kiált a dolog, és bár sokan próbálkoztak, normális verzió azóta sincs. Nincs véletlenül egy jó arc fejlesztő az olvasók között, aki összedobná? ;-)

Sophiaso - Alapvetően továbbra is a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-at nyomom - már hetek óta ezt a címet írom, de az a helyzet, hogy bőven van mit csinálni a játékban. Mivel a legfőbb feladat, hogy oda-vissza rohangáljunk különböző játékbeli városokban, kissé repetitív és idegtépő, és talán ezért is tart olyan sokáig eljutni a történet végéig (nomeg mert maximalista vagyok, és akarom az összes achievementet...).

Szada - King's Bounty: Dark Side pörög a Steamen, hogy minél alaposabban beszámolhassak majd róla a következő GameStar magazinban.

Tonight - Mivel legutóbb is sikeresen elvesztegettem két teljes napot arra, hogy a Titanfallon kívül szinte semmit ne csináljak, ezért arra gondoltam, hogy talán most is szuper ötlet lenne valami hasonlóba belevágni. Aztán rájöttem, hogy már rég nincsen 50 GB szabad hely a merevlemezen, ezért inkább úgy döntöttem, hogy talán előveszem újra a Dishonored nevű mesterművet, ha másért nem, emiatt a zseniális szám miatt.

- Nos, a rengeteg Origin Game Time és ingyenes játék, amit az EA adott, eddig egyetlen dolgot ért el, még pedig azt, hogy újra elkezdtem FPS-eket játszani. Ennek megfelelően a begyűjtött, de még el nem használt Battlefield 4-es játékidőmet fogom elkezdeni a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)