Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Steampunk lovagok, túlélők, bűnözők, űrgárdisták, valamint vadak és vadászok boldogítanak bennünket a napokban.

Hirdetés

Egy sikeres GameNighttal, valamint a 2015/02-es GameStar magazin megjelenésével a hátunk mögött nincs is hirtelen jobb dolgunk, mint kikapcsolódni. Persze néhány kitartó kolléga ma és holnap is gondoskodik arról, hogy legyen mit olvasnotok. Taps nekik, függöny le, én balra el!

mazur - Vagy Order, ami tőlem lehet akármilyen, van annyira steampunk hogy megbocsássak minden mást, vagy Dying Light, ahol kiválóan le lehet vezetni azt a bizonyos "hétköznapos akármilyen valamit". Vagy Darkest Dungeon, ami ugyan még early access, de már most kibeba nagy királyság. De az is lehet, hogy Gravity Rush, amit eonokkal ezelőtt félbehagytam, és most újra kedvem támadt befejezni. Persze csak akkor ha marad időm, mert a Grim Fandango Remastered befejezése is hátravan még.
Sajnos mindebből jó eséllyel semmi sem lesz időhiány miatt, de álmodozni azért lehet, nem igaz? All work and no play makes mazur a dull boy.

HP - Fogalmam sincs hogy nem játszottam én még végig a Lara Croft rebootot, de nem, valahogy kimaradt a rohanásban. A mostani találkozásunk olyan volt, hogy "na jó, kicsit van időm kipróbálni, megnézem, miről maradtam le", majd hirtelem 6 óra folyamatos lenyűgözöttség. Most alig várom, hogy megint legyen időm vele játszani, mert nagyon rég éreztem, hogy ennyire magával ragad egy játék, ráadásul az egyik legszebb jelenlegi generációs cucc, nem is értem. Imádom az ilyen rácsodálkozás érzést!

daev - Mondanám, hogy Evolve-ozni fogunk Kacival, de azt hiszem örökre elijesztettük. Legjobb lesz, ha fordítós játékot játszom majd, ami lényegében annyiból áll, hogy míg az egyik monitoron megnyitva áll az angol .pdf, addig a másikon egy üres Word dokumentum lesz a maga irritálóan villogó kurzorával, amit addig kell meredten szuggerálni, amíg vér nem kezd szivárogni az izzadtságmirigyeidből. Jó móka.

Paca - Mivel ahogy kimondtam a lépcsőházban hogylétem felől érdeklődő kedves középkorú úrnak, hogy „áhh, az én immunrendszerem erős”, másnapra elkapott a nátha-influenza-akármi, egész héten itthon vegetáltam és amikor nem dolgoztam, játszottam (írtam azért egy The Order: 1886 tesztet is, olvassátok el, ha még nem!), úgyhogy a hétvégén most egyrészt ezért, másrészt azért, mert családos születésnap-ünneplés van betervezve, valószínűleg nem nyúlok kontrollerhez. Ha mégis, megpróbálom a Far Cry 4-ben a propaganda posztereket molotov koktéllal felégetni, és nem egy darab húst vágni hozzájuk, amire aztán jönnek a tigrisek. Az ember ilyen hibát csak egyszer vét.

RG - Fogtam egy teljes vértet, és hátat fordítottam a divatnak (aka. trend), tehát jelenleg azzal vagyok elfoglalva, hogy Vito Scaletta bőrébe bújva megállíthatatlanul rohanjak a végzetem felé, ami egy 2010-ben félkészen kiadott játékot jelent, ami egyben az első fókusztesztem is volt. De a rohadt életbe, most is ugyanúgy élvezem, mint akkor!

BZ - Elég sok dolgom lesz hétvégén, ezért a szokásos rustozáson kívül nem nagyon lesz más. Ráadásul kedvenc túlélő-barkácsoló-játszóteremet átállították péntekiről hétfői frissítésre így pont a munkahét elején jön meg igazán a játékkedv. Sebaj, szombat este úgyis Pécs-Abaliget lesz a cél koncertezésileg, oda meg el kell jutni, aztán onnan meg vissza. Szóval addig majd keresek valami jóféle androidos játékot, és elszórakozom az úton tablettel. Végre nem én vezetek koncertre... Azért ez jó. Na, lényeg a lényeg, most ti jöttök: ajánljatok nekem valami jóféle androidos tower defense-t! :-)

Nightwolf - Hiába tologattam eddig a sezlont a Guild Wars 2 elé, hogy arra felállva kikacsintsak a játékipar frissen csiszolt csimotáira, mindig visszahuppantam Tyria világába és tettem azt, amihez a kis vadász csajszim a legjobban ért. Most viszont egy olyan miliőbe gázoltam bele, ami visszahozta a középiskolás emlékeimet és ez bitang jó érzés. Igaz, én nem egy amerikai suliban koptattam a padot, de a Life is Strange hozza tokkal-vonóval ennek az időszaknak a hangulatát. Az első 10 perc után a punnyadtságból felülve valami ilyesmivel jutalmaztam a tyutyerkát: izgatott tapsikolás és „végre valami” szavak skandálása. Hétvégén szerintem ki is tolom az első epizódot.

Kaci - Tegnap addig néztem bociszemekkel a megfelelő emberekre, amíg végül sikerült egy The Order: 1886 kópiával hazatérnem a GameNightról, még ha csak egy rövid időre is. A moziban baromi jól nézett ki a cucc, de lecsekkoltam, nálam sem lehet panasz a hangulatra, úgyhogy a hétvégén minden bizonnyal szorítok majd pár órát ennek a "majdnem csodának". Már ha el nem rángatnak Evolve-ozni, mert hát akkor nincs más választása az embernek...

Flatline - Lefújtam a port a PS4-ről, mert kb. a Watchdogs óta hozzá sem nyúltam (sok-sok hónap) és úgy döntöttem befejezem végre a Transistort a hétvégén. Közben Steamen a Dungeon of the Endless átlépte a 90 óra beletolt időt, egyszerűen szuperjó coopban, végre felpatchelték rendesen és nem fagy a multi :) Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sophiaso - Végre eljutottam a Dragon Age: Inquisitionig, amibe már beletoltam egy szolid 15 órát, és még sehol sem tartok (csak van 70 pontom, amitől nagyon feleslegesen menőnek érzem magam). Úgy gyanítom, hétvégén még beleteszek egyszer ennyit..

Hunter - Egy jó időre kiszórakoztam magam a Heroes of the Storm csataterein, és bármennyire vonz is a Lost Vikings hármasa, akik most kerültek be új
hősönként, ezen a hétvégén inkább az Xbox előtt lazulok majd. Végre én
is beszereztem a GTA V-öt, úgyhogy egy darabig most lesz mivel
játszani. Tök jók a karakterek csak a fránya versengés iránti
megszállottságom megint az online mód felé húzza a kezem. Azért
Franklinnel lazulok majd single-ben is egy kicsit.

- Az utóbbi idők nem éppen minőségi Warhammer-adaptációi felett érzett bánatomban elővettem a Dawn of War II-t, hogy helyreállítsam a Császár dicsőségét. Egész pontosan egy haverral nyomjuk co-opban, és a poén kedvéért felcsavartuk a legmagasabb fokozatra a nehézséget. És az a helyzet, hogy az ebből következő kihívás tökéletesen kárpótol a már-már mókásan sablonos sztoriért (amit már anno amúgy is láttam), és így van is értelme a két-két egység intenzív mikromenedzselésének.
Legalábbis egy darabig, mert ahogy közelítünk a játék végéhez egyre kevésbé fair az ellenség egységeinek összetétele, szóval ebből még lehetnek gondok.

Tonight - A közelmúltban újrakiadott GTA V megjelenése ismét meghozta a kedvem ahhoz, hogy visszalátogassak Los Santosba és levadásszam azokat a fennmaradó mellékküldetéseket, amelyeket néha-néha felém szór a játék, mert egy-két küldetéssorozat hihetetlenül vicces. Ezentúl persze továbbra is rendszeres program a gitározás és sajnos a tanulás is.

Chavalier - Egy közelgő horgásztúra előkészületei mellett nem tudom, mennyi időm marad játszani. Talán az Evil Within egy-két fejezete belefér majd. Egyébként is ideje újrajátszanom, mert már nincs olyan messze az első DLC. Amire viszont feltétlenül időt szakítok, az R. A. Salvatore legújabb regénye, mert szokás szerint nem bírom letenni.

És ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)