Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Napsütés, madárcsicsergés, gyerekzsivaj, mi kell még? Nyomás a szabadba!

Hirdetés

Zombik helyett zsaruk, űrhajók és orkok, valamint társasjáték barátokkal és koncert ismeretlenekkel. Elmúlt a péntek, de még nem ért utol bennünket a hétfő.

HP - El vagyok maradva a Resident Evil Revelations 2 tesztelésével, de talán sokat elárul a játékról, ha minden erőmmel azon vagyok, hogy odázzam, helyette a Battlefield Hardline kampányát tolom. Belenéztem a multiba is, genetikailag alkalmatlan vagyok rá.

Mocsy - Visszaeső lettem, ezért a napi rutinomat a WoW-ban kénytelen vagyok megcsinálni. Ügyesek ezek a Blizzardnál, nem csoda ha mindenki utálja őket, hiszen azóta más játékra szinte rá sem néztem. Na jó, egy kis Star Citizen beugrott, de csak azért mert cikket kell írnom róla hétfőre, különben Magdi megtép a szemével.

daev - A hétvége főleg a családról és a zabálásról szól majd, de azért nagyon jó lenne az OlliOlli2 pro pályáit is kiakasztani. Illetve persze egy kis Evolve sem ártana, ha már végre TÁ is megvette.

Paca - Most, hogy teljesen beleástam magam a Battlefield Hardline-ba, nem is tervezek kijönni belőle. Nem tökéletes, de a Hotwire-t még nem tudom megunni sem sofőrként, sem utasként. Azért majd váltogatom, ahogy épp jön, de más lemez nem is pörög majd a gépben.

BZ - Szombaton koncertre utazósat játszom (kazincbarcikai és környékbeli GS olvasókat szívesen látok a Diamond Rock Clubban este 8-tól), szóval az a nap leginkább tabletes játékról szól majd. A turnébuszban szerintem főleg a Fat Princess lesz terítéken (értitek, fat, és terítéken, hejj, I'm on a roll), amit Mazurnak köszönhetően ismertem meg, és azóta képtelen vagyok felhagyni a bizergálásával. Mármint a játéknak, és nem a princessnek. vagy Mazurnak. Vasárnap meg folytatom az Assassin's Creed Rugóját, ami továbbra is kellemes meglepetés a szürke és bugos Unity után.

Nightwolf - Atyafiak az Oriban. Annyira kell az ilyen, mint mohón nyelőnek a Heimlich-fogás! Minden megnyilvánulásában áldás az Ori and the Blind Forest! Most, hogy ezt láttam, már csak két játékkal szeretnék mulatni egyet az életemben, aztán felőlem elvághatják a fonalat.

Sophiaso - Mindent végigjátszottam, amit mostanában akartam. Nincs több tennivaló az életemben, úgyhogy ezen a hétvégén csak társasjátékozni fogok a barátaimmal. Dixit forever!

Tonight - Mostanság nagyon fellendült az első személyű felfedezgetős játékok műfaja, én pedig néha szabad öt perceimben szeretek azzal időt tölteni, hogy megkeresem ezek közül az elvontabb darabokat. Sikerült is valamelyik nap egy különösen érdekeset találnom, melyet nagyon szokatlan módon az Archie Pelago nevű elektronikus jazz formáció csellistája készített. A játék maga nagyon rövid, de tele van apró részletekkel és furcsa, elsőre (és másodikra, harmadikra) nehezen érthető motívumokkal.

Szada - Ismét belekóstolok a zombik világába - Chava szívélyes kérésére - a Trapped Dead: Lockdown kapcsán. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy hálát rebegjek-e a lehetőségért vagy egy lófejet hagyjak reggelre az ágyában, de minden a játékban eltöltött perccel inkább az utóbbi felé hajlok. Na majd a következő magazinban kiderül, hogy mire jutottam.

Kaci - A tervek szerint Evolve-ozunk egy kicsit a srácokkal, és amíg várunk két meccs között, lepörgetek majd 1-1 Hearthstone meccset is. Annyira szeretnék végre egyjátékos kampányokkal, történetekkel, és karakterdrámákkal foglalkozni, de a kompetitív fajtám miatt ebből legfeljebb egy kis WoW-ozás lesz. Hiába na, rosszul viselem, ha nem én vagyok a legjobb.

- Nos, ez a hétvége elsősorban nem a játékról fog szólni nálam sem, de a néhány kör alapján, amit Daevvel Evolve-oztunk, már eléggé várom, hogy még egy kicsit vadásszunk, lehetőleg egy teljes csapattal. Már csak úgy kell zsonglőrködnünk, hogy minél többen ráérjünk egyszerre.

Chavalier - Túlságosan is csábít a tavasz ahhoz, hogy a gép elé láncoljam magam napközben, pláne, hogy már az Ori végére értem. Legfeljebb esténként terelgetem majd Juli Kidman kisasszonyt a The Evil Within: The Assignment DLC-ben. Kipi-kopi-kipi-kopi...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)